Uutta vanhan tilalle

uuttavanhantilalleTervetuloa uuteen blogiympäristöön! Olen jo nyt, sunnuntaiaamupäivällä, ehtinyt möhliä tämän systeemin kanssa niin perusteellisesti, etten tiedä, miten tämän tekstin julkaisemisen kanssa käy, ja miten sekaisin koko sivustoni saan, mutta naputtelen tässä siinä hyvässä uskossa, että jossain vaiheessa, ennemmin tai myöhemmin, saan postaukseni näkyville. (Oikeasti istuin täällä jo hartiat lysyssä ja lyijyä vatsanpohjalla, sillä hetken näytti siltä, että olin tuhonnut koko puolentoista viikon työni parilla klikkauksella.)

Ehkä muistatte, että olen luomivärien suhteen intohimoinen Inglot-fani? Kuvassa oikealla värinappi, jonka ostin kesällä 2012, ja joka on toiminut pohjustusvärinä lähes kaikissa silmämeikeissäni. Pettymyksekseni sävy (354) oli poistunut tuotannosta, joten tilasin sitä lähinnä vastaavan, joka on vasemmalla puolella (sävy 352). Voin varmaan sanoa, että vanha nappi on loppuunkaluttu, ja on korkea aika siirtyä käyttämään uutta.

Ehkä vähän sama homma on vanhojen html-pohjaisten sivujeni kanssa. Jotkut niistä vielä toimivat täälläkin osana sivustoani, mutta juuri blogin toimivuuden kannalta taitaa olla aika siirtyä ajan hermolle. Toivon, että sekä tekstien että kommentoinnin seuraaminen helpottuvat yhtenäisen systeemin ja RSS-syötteen avulla.

 

 

 

 

2 thoughts on “Uutta vanhan tilalle

  1. Mukavaa, kun nää sun uudet nettisivut päivittyvät myös oman blogini Vaihtuvissa helmissä, pääsen lukemaan juttujasi tuoreeltaan. Hyvältä näyttää, sivut ja jutut.

    • No juuri tuo RSS-syöte oli yks juttu, jonka halusin toimivan takuuvarmasti, enkä löytänyt hyvää keinoa omille html-räpellyksilleni. Kiva, että juuri tämä muutos palvelee sinua, ihan kuten toivoinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

19 − three =