Päivä pähkinänkuoressa

Perheen päivänsankari lähtee aamuvarhaisella metsälle äitinsä koiran kanssa ja huikkaa reissuun lähtiessään ovenraosta: ”Hauskaa vesoa!”

kesoaKiireinen työpäivä, mutta normimeininkiä. Fiilis sen jälkeen:

shrugSitten päästään itse asiaan, OPS-iltapäivä! Tässä kohtaa putoan suureen, mustaan kuiluun, jonka pohjalta yritän huhuilla apua, mutta sitä ei kuulu eikä näy.

tumblr_inline_mh6yaz8eHo1r2c05ttumblr_inline_mk8kobj8Qx1qz4rgptumblr_inline_nhntj4hUmC1srry08Näissä fiiliksissä kun palaan kotiin, ja kuulen kuopukseni uusimmista edesottamuksista musiikkiopiston kuoroharjoituksissa, tilanteeni ei ainakaan parane.kidsuckbangheadEttä ei mulla muuta tänään.

collaps

2 thoughts on “Päivä pähkinänkuoressa

  1. Voi ihana ja aika tuttuja fiilareita. Voi ihana tuo Stitch <3 Mitähän siellä musiikkiopistossa on tänään tapahtunut.. <3 <3 Kivaa viikonloppua <3

    • Tenava ei ole ollenkaan tykännyt, että joutui piano-oppilaana myös pakolliselle kuorokurssille. Sen kanssa on tahittu koko syksy, milloin on yhtäkkiä mystisesti mennyt ääni (!) ja milloin tullut jokin muu vaiva. Nyt kävi ilmi, että tämä hyväkäs oli paikalla ollessaan sabotoinut kuoroluokan tuoleja! Siis jo pitemmän aikaa tehnyt siellä salaista myyräntyötä. AAAARGHHHhhnnjjhh!!!
      Olen hieman jo päässyt rauhoittumaan, mutta eilen olin vielä valmis myymään naperon.
      Hyvää viikonloppua sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

seven + four =