Joulukuuta!

adventti1Adventtikalenterin ekasta luukusta tuli pikkupullo Moroccanoil-hoitoöljyä, joka lupaa hiuksille lisää kiiltoa ja etenkin kuiville ja hauraille hiuksille kostetutusta ja vahvuutta. Heti kokeilin, ja ainakin kiiltoa tuli lisää, kunnes onneton menin suihkuttamaan päälle Taftin lakkaa, joka näköjään toimi myös mattasuihkeena. Mutta tämä öljy onkin googlailujeni perusteella tuote, joka alkaa vaikuttaa kunnolla vasta säännöllisen käytön myötä, joten olkoon puteli joulukuun aamujeni vakituote.

Stressaava ilta koulupäivän jälkeen – oli niin monenmoista aikatauluttamista tämän perheen riennoissa, jotta Onni pääsi ajoissa kuoronsa kenraaliharkkoihin ja esiintymiseen ja ehti syödä meidän kanssa tauon aikana kaupungilla ennen konserttia, ja Juholla oli pankkiin varattu aika omien nettipankkijuttujen hoitamiseen ja tyypin piti ehtiä vielä hakea uuden jakson kirjojakin Porin kirjakaupasta. Huhhuh! Olin helpottunut, kun kahdeksan maissa kaarsimme viimein kotipihaan. Keitin mukillisen kahvia, ja ajattelin, että ehkä tästä kaikesta sentään vielä selvitään.

Paitsi että huomenna on kuskattava tenava sulkapalloharkkoihinsa, kun isäntä meni varaamaan hierojan just huonoon saumaan, eläinkaupassa tarttis ehtiä käydä hakemassa kilpparin terraarioon uusi loisteputkilamppu, jossain välissä olis hyvä käydä pankissa vaihtamassa vähän puntia ja tietenkin meillä on huomenna koulun jälkeen erittäin mielenkiintoinen koulutus sosiaalilain muutoksesta (opettajahan on nykyään myös sosiaalityöntekijä, halusi tai ei, etenkin jos on luokanvalvojan pestissä).

Suljen silmät, hengitän syvään. Kaksi työpäivää. Kaksi työpäivää. Kuiskaan: ”Covent Garden, I’m coming… West End theatres, we’ll meet soon…”

6 thoughts on “Joulukuuta!

    • Todellakin! En tajua, miten niin paljon poikkeavaa ohjelmistoa onkin kasaantunut juuri tähän kolmelle päivälle.

    • Kiitos! Ja onnittelut tulevat itse asiassa etukäteen, koska vanhenen vasta lauantaina 😀

  1. Onnea jälkikäteen ja tervetuloa ns. kypsille kymmenille ja naisen parhaaseen ikään! Kosk semmone o, ny vai? Eiköhän loma tullut parhaaseen tarpeeseen ja kuulemme ja luemme sitten, mitä elämyksiä koit.

    • Kiitos, Kikka! Kyl tämä ikä om paras ikä! – Irtiotto arjesta tässä kohtaa toi tosiaan yllättävästi voimia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

twenty − eighteen =