Blenderin päivitys

silentmixxEikö näytäkin tehokkaalta? Mä toivon, että se on sekä tehokas, että hiljainen. Nimi on SilentMixx ja sitä mainostettiin markkinoiden hiljaisimpana. Näyttää ainakin sata kertaa paremmalta kuin se vanhan yleiskoneeni blenderi vuodelta kolme ennen vedenpaisumusta. Olen jälleen pari aamua jyristellyt sen kanssa smoothieta, ja paitsi että se pitää suurempaa ääntä kuin Sputnik1 laukaisuvaiheessa, sen terät eivät pilko kunnolla esim. pinaattia. Aika metkaa lipittää smoothieta, josta saa välillä kokonaisen pinaatinlehden kitusiinsa.

Toivomme huomisaamuiselta koekäytöltä täten suurta menestystä.

Yksi työaamu jäljellä. Ostin tänään joulukinkun. Tytär on saapunut viettämään joululomaa kotona, mutta vääntää koko ajan jotain runoanalyysejä ja esseitä. Cambridgen haastattelu oli mennyt paremmin kuin viime vuonna, ja myös University College London on valkannut typyn valintaprosessinsa viimeiseen vaiheeseen. Tässä äitimuoria melkein alkaa jännittää.

Ostin tänään myös ekat joululahjat. Isäntä on pitänyt parempaa huolta tästä lahjarintamasta, mikä onkin hyvä, sillä mulle kuitenkin jää suurin vastuu siivouksesta ja ruuanlaitosta.

Sunnuntaiaamuna aion nukkua pitkään. Ja palata aamupalan syötyäni sänkyyn lukemaan. En ole ehtinyt lukea pätkääkään muutamaan viikkoon. Aina iltaisin otan kirjan kouraani, mutta jo kahden lauseen jälkeen totean, että silmäni eivät pysy enää auki. Tällä systeemillä romaanin lukeminen etenee pikkuisen hitaasti.

2 thoughts on “Blenderin päivitys

  1. Meillä on kolmikko keskenään kotona ja vanhemmat vasta hitaalla hitaalla paluumatkalla. Ei tule kinkkua, tulee ehkä lasagne.

    • Heh, lasagne ei ole hassumpaa sekään. Mulla yhen tutun perheessä syötiin lasten ollessa pieniä aina nakkeja ja ranskiksia jouluaattona. Se oli naperoiden herkkua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

sixteen − eight =