Kohti joulua

kamelipipariJoka vuosi mä investoin yhteen uuteen piparimuottiin. Tänä vuonna uutuus on kameli. Kamelimuotti toimii oikein hyvin, kaikista muottiostoksistani ei voi sanoa samaa (hevosen jalat kärtsäävät ja katkeavat aina, mökkimuotti on muuten tylsä, enkeliprofiili on jotenkin kömpelö). Leivoin kilon taikinaa pipareiksi, mutta pitää kyllä tälle suursyömäritaloudelle leipoa vielä lisää. Taikina on Sunnuntai-piparitaikinaa, joka on hyvänmakuista ja josta syntyvät kätsysti myös piparitalot (siihen ei joka valmistaikina kykene).

Mun ei pitänyt juurikaan siivota, mutta mä en tiedä, miten kävi silleen, että yksi asia johti toiseen. Loppujen lopuksi olen tehnyt tänään varsin perusteellisen siivouksen meidän makkarissa, ja olkkaristakin siivosin kaikki kirjahyllyt. Siis oikeen silleen imuroi-kirja-kirjalta -systeemillä. Mutta kyllä sitä pölyä olikin taas kertynyt, taivas paratkoon. Tarttis ostaa vitriinikaapit noille kirjoille, mutta ei sellaiseen ole varaa, huhhuh.

 

 

4 thoughts on “Kohti joulua

    • Mulla on jonkin verran Ikean kalusteita, enkä pidä hyllyjä kauheen laadukkaina. En ikävä kyllä voi ajatella vaihtavani Lundiaa Ikeaan, vaikka kuinka olis vitriinit. Mä odotan lottovoittoa ja Boknäsin kalusteita, siihen asti imuroin ja pyyhin pölyjä 🙁

  1. Mullon yks Boknäs ja vasta hankin Oikean. Boknäs kestää ikuisuuden, Ikea jaa…hmh…Mutta Ikeaa mä rakastan. Siinon sopivan korkuiset hyllyt kirjoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

7 + 7 =