Fiilaan ja höylään

melonikynnet

Tai ehken sentään höylää. Viilaan ja hion. Kynnet tuli hoidetuksi ensiksi mainitulla(kin) puuhalla, ja hiomakone sai tänään taas uusia hommia. Vanhasta keittiön pöydästä tulee terraario Valpurille ja Kuplalle, ja koska jalat ja reunat pitää maalata uudelleen, piti niistä ensin poistaa vanhat maalit. Mä olen taas vauhkona päristellyt tuolla pihalla kuulosuojaimet päässä.

Ihanaisen aurinkoinen päivä! Istuin lukemassa Bill Brysonin uutta kirjaa ja hankkimassa lisää hullunmainetta naapurien silmissä pyrskähtelemällä tuon tuostakin nauruun. Että mä rakastan Brysonia! Ja kauhea Lontoo-ikävä iski, kun luin hänen kuvauksensa Leighton Housesta – kotimuseosta jossa en ole vielä käynyt!!! Piti oikein selvittämällä selvittää että oliko tää nyt se paikka, missä mä kävin, mutta ei, ei ollut. Se oli Sir John Sloane’s House, joka on myöskin suositeltava kohde, mutta Leighton Housea kuvattiin netissä Lontoon ”salaisimmaksi museoksi”. Ts. kaikki paikallisetkaan eivät ole kuulleet siitä. Sinne ensi kerralla!

Fröken Julie totesi, että mulla on pulsurusketus. Shortsit ja t-paita ovat jättäneet huikeat rajat reisiin, käsivarsiin ja kaulaan. Mä en ole oikein varma, olenko tästä termistä kovin imarreltu.

 

4 thoughts on “Fiilaan ja höylään

    • Mä taas en ymmärtänyt, miks se on just PULSUrusketus, mutta mua valaistiin informaatiolla, että pultsareille tulee samanlainen kun ne on kaiket päivät ulkona. Tack så mycket bara, ajattelin mä.

    • Kiitos kohteliaisuudesta. Malli ei ole kyllä mun keksintöä, vaan kuten instassa totesin, kunnia kuuluu Elviralle, joka käyttää nimeä elle_nail. Pienellä harjoittelulla oppii tekemään ihmeitä, ei muuta kuin sivellin kouraan ja kokeilemaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

sixteen + one =