Back to school!

Jepujee. Perjantaina oli suunnittelupäivä ja tänään saapuivat oppilaat.
tumblr_inline_nu4cmsXHuJ1rqfc4i_540

tumblr_inline_nk3p3cJODO1rocwym

Oikeastaan, siis ihmeellistä kyllä, tuntuu jotenkin hyvältä palata taas töihin ja arkeen, mutta sanon tämän tietenkin nyt tilassa, jossa kesäloma on vasta loppunut, olen saanut levätä, ja ennen kaikkea nukkua tarpeeksi yöunilla, niin että päikkärit ovat käyneet tarpeettomiksi.

Tänä aamuna singahdin ihan luonnottoman ripeänä ylös ja herättelin kuopustakin.
tumblr_inline_nu4clgLNUQ1rqfc4i_500

Mutta kyllähän minä sen tiedän, ettei tässä kauaakaan mene, ennen kuin näytän aamuisin tältä:
tumblr_mh66dw28iy1r5c47ko1_500

Ja kohta sitä puurtaa taas viikonloputkin sanareiden, verbitestien, kokeiden ja aineiden parissa niin ettei parempaa aikaa edes muista.tumblr_n76mwgvf2h1rkbvfno1_500

Jopa koulun laitteetkin tuntuivat tänään kehräävän onnesta saadessaan taas olla käytössä. Kokemuksesta kyllä tiedän, että tämäkin muuttuu jo ensimmäisen viikon aikana. Veikkaan, että kopiokonekorjaaja saapuu ilahduttamaan meitä läsnäolollaan ennen kuin kaksi viikkoa on mennyt umpeen.
tumblr_inline_nlshxt3p0Y1t1k0l9

Ja oppilaatkin päällystävät kirjojaan ja tekevät läksyjään, kunnes viikko, pari kuluu, ja reality bites.
tumblr_inline_n6b79oOUZw1r2c05t 2Mutta nyt pitää nauttia tästä onnellisesta innostusvaihteesta niin kauan kuin sitä riittää! Ja palauttaa teinien mieleen ykkössääntö:
tumblr_n9fv91X9A11s3979jo1_500

 

4 thoughts on “Back to school!

  1. 16 vuoden siirtolaisuuden jälkeen olen saanut oman luokan. Mulla on punaiset matot ja vihreä jumppapallo, seinät täynnä julisteita ja kortteja, taulu ja bumerangi, lipaston päällyksellinen matkamuistoja, jääkaappimagneetit taulun reunassa. Mulla on eteisessä sarjakuvahylly ja nojatuoli. Mulla ei ole mitään kiirettä kotiin iltaisin, mä rakennan pesää.

    • Mahtavaa! Onneksi olkoon! Mä niin muistan millaista oli 15 vuoden kiertämisen jälkeen saada oma luokka! Rakastan sitä edelleen <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 + eight =