Proace is here

paku

Isännän monivuotinen haave toteutui tänään. Pakettiauto. Jälkikasvujen muuttohommat (joita on edelleen tiedossa) helpottuvat, mutta älkää vaan kysykö,mitä me tuolla muuten tehdään. Mutta monta vuotta siitä on jauhettu, ja tuossa se nyt seisoo. Aamen.

Pakettiauton dieselvero on kuulemma pienempi kuin henkilöautoissa. Mä sanoin isännälle, että aijaa. Siis, mitä useammin ajan Ikeaan, sitä enemmän periaatteessa säästämme. Isäntä rypisti otsaansa, jolle oli noussut hämmästyttävän äkkiä pari hikihelmeä ja väitti, ettei hän nyt aivan tuota tarkoittanut. Minäpä tarkoitin.

Huomisaamu ryydyttää vielä pahemmin kuin eilen, koska se on vuorokauden lähempänä. Minkähän takia lauantaiset koulupäivät ovat aina urheilupäiviä? Miksei koskaan vaikka kulttuuripäiviä, niin että lähdettäisiin vaikka porukalla teatteriin? Mutta eivät kai nuo nykykakarat minnekään liiku, ellei ole joku väkisin liikuttamassa. Ainut, joka niitä hiukan potkii ulos, lienee Pokémon Go. Pelin kehittäjät ansaitsisivat mielestäni vuoden liikuntapalkinnon.

Tämä Pokémon on huomenna vesisellainen. Ruumiinrakenteesta päätellen Spheal.

4 thoughts on “Proace is here

  1. Meillekin on tulossa uusi auto. En nyt ihan tarkkaan muista mikä se on, kun ei kiinnosta, mutta väri on musta ja se on meille ihan väärä väri. Väristä emme kuitenkaan halunneet maksaa, päätimme maksaa penkeistä.

    • Mulla ei ollut myöskään mitään intoa auton vaihtamiseen, joten annoin isännän hoitaa koko homman yksinään enkä sanonut juuta enkä jaata yhtikäs mihinkään. Olin kaks vuotta kuunnellut aivopesuyrityksiä siitä, miten ERINOMAINEN hankinta paku olisi, joten ajattelin, että hankkikoon jos hankkii. Ehkä tuo vielä käteväksi osoittautuu, mene ja tiedä.

  2. Toi pakettiautohomma on kyllä jännä. Veikkaanpa, että saatte olla vastedes harva se viikonloppu jossain muutto- tai kuskaushommissa kun teillä on se PAKETTIAUTO.

    • Juu nej tack 🙂 Siitä vähäisestä vapaa-ajasta, joka mulla lukuvuoden aikana on, pidän kiinni kynsin, hampain ja varpain!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

fourteen + 8 =