Mutaa ja vaahteranlehtiä

Tänään piti haravointirupeaman ja suihkun jälkeen kokeilla messuostoksia. Mutanaamiota! Jösses, on nimittäin kyllä sitten mutaistakin mutaisempaa. Pelkästään purkin aukaiseminen sai kulmakarvat vetäytymään takaraivolle. Haju. Ei tuoksu, vaan haju. Paketissa oli käyttöohjeiden lisäksi erillinen lappu, jossa käyttäjää rauhoiteltiin siitä, että haju on ok ja kuuluu asiaan, ja haihtuu lievemmäksi, jos antaa purkin olla vähän aikaa auki. Ja minähän annoin. Tiedättekö, purkin sisällys vähän pulppusi silleen kuin jokin kunnon mutalätäkkö.

sosarmudmask

Käyttöohjeessa hajusta mainittiin vielä edelleen: ”Mudalle ominaisen tuoksun antavat täysin luonnolliset rikkiyhdisteet.” Jep. Iholle jäi möhnästä hyvä fiilis, mutta kamala haju. Muutaman tunnin kuluttua piti käydä kirjastossa, ja vaikka vedin nassulle Vichyn kosteusvoidetta, tunsin nenässäni rikin katkun. Olen varma, että kirjastonhoitaja ihmetteli poistuttuani, miksi hän yhtäkkiä alkoi ajatella keitettyjä kananmunia.

cuckoo

Toinen testaukseen päässyt messuostos oli OPIn Cuckoo For This Color. Täydellinen. Tästä ei vihreänsävyinen kynsilakka parane.

Kahdelta arkipäivältä saldo on nyt 15 puutarhakärryllistä haravoituja lehtiä, yksi puunattu lastenhuone, neljä koneellista pyykkiä, yksi leffa kotikatsomossa (”The Hours”), monta kupillista Pukka-teetä ja vajaa sata sivua Brysonin ”A Walk In The Woods” -kirjaa, joka on jo kirvoittanut musta useammat röhönaurut. Tänään pitää varmaan katsoa HBO:lta vielä Westworldin uusin jakso.

4 thoughts on “Mutaa ja vaahteranlehtiä

  1. Olet kyllä aikaansaava, nostan sulle kuvitteellista hattuani. Kävin kerran työkamujen kanssa mutasaunassa. Vai oiskohan ollut turvetta, mustaa kumminkin ja koko kroppaan. Ei haissut.

    • No, se oli varmaan turvetta jos ei haissut. Tässäkin oli kyllä ohje, että paras tulos saadaan saunassa. Heh. Ehkä ensi kerralla sitten. Ajattelisin kyllä että kuumuudessa tämä löyhkäisi vieläkin pahemmin.

  2. Mun nenästä on varmaan kaikki värekarvat sulaneet koska mun mielestä toi ei naamalla haissut erityisen pahalta ja testasin sitä ekaa kertaa saunassa:D Yleensä kaikki, mistä joku sanoo, että tää haisee sit tosi pahalle on mulle silleen et no ei kyllä mä tän voin käyttää:D

    • Oho! – Mua ehkä kyllä riepoo just ihan tietyntyyppiset hajut, eli toiset ottaa nenään paljon helpommin kuin toiset. Rikki on sellainen, jota en vaan voi sietää, ja esim. savun haju nyppii tosi pahasti, vaikka toiset siitä tykkää. Mä olen elävä palohälytin, sillä reagoin kiukkuisena heti siihenkin, jos puita takkaan lisättäessä on päässyt vähänkään savua pöllähtämään olkkariin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

nineteen − 17 =