Touho Ankkana

Muutaman päivän toimettomuus iskee takaisin. Olen käyttänyt kaksi päivää siihen, että siivosin ja järkkäsin makuuhuoneen kaikki Billy-kirjahyllyt (oi, mitä villakoirakenneleitä tuhosinkaan niiden takaa!), mapitin ja järjestin kaikki mun työpaperit (joita on MUUTAMA mapillinen), heitin pois tarpeettomat ja vanhentuneet opetusmatskut (joita kertyi lähes Ikea-kassillinen), kävin läpi kaikki kirjoituspöydän laatikot ja tein tip-top-jälkeä, ja lopuksi siistin vielä kaikki mun kosmetiikkakamat. Korjasin repsottavan Hemnes-lipastonlaatikon pikaliimalla ja ryhdyin kutomaan Onnille sukkia. Tällä hetkellä olen ihan fiiliksissä tästä jumalaisen kauniista järjestyksestä.

Blenderitilanne on se, että sain Prismasta rahani takaisin ja maksoin summan tyttärelle, jonka Wilfa-blenderin omistajaksi täten siirryin. Sitä kun on keljumpi rehata Brittilään. On muuten miljoona kertaa tehokkaampi kuin se mun Boschini. Sillä jäi mansikkasmoothieen joka kerta melkoisia sattumia, mutta tämä jauhaa kaiken silkinsileäksi muutamassa sekunnissa. Säästin sitä paitsi kolmekymppiä  –  uusi, vastaava Wilfa-malli maksoi Prisman hyllyllä 99 egeä.

Huomenna keskimmäinen saa jättää jäähyväiset Varissuolle ja intialaiselle kämppikselle. Se on vuokrannut kurssikaverinsa kanssa keskustasta kaksion, ja isäntä menee pakun kanssa auttamaan muutossa. On muuten ollut sen verran veikkuli tapaus tämä intialainen, että hattua nostan Juholle, että se on jaksanut sitä näinkin kauan sietää. Hygienia ei to-del-la-kaan kuulu miehen hyveisiin. Vai mitä itse tuumaisitte, kun kämppäkaveri hoippuisi känni-iltansa päätteeksi suihkuun, ja aamulla löytäisitte sieltä ihmisjätöksiä? – Cool.

Olen syönyt Mon Chéri -konvehdeista neljä kappaletta. Eikä edes tee mieli lisää.

2 thoughts on “Touho Ankkana

    • Totisesti! Tulos näkyy välittömästi ja pienellä uudelleen organisoinnilla tuntuu koko huone saavan uuden ilmeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

two × 4 =