Freedommmm!

Kevätjuhlapäivän aamu. Mittarissa kaksi astetta. Sentään plussan puolella! Säntään etsimään villakangastakkiani, jonka olen jo kiikuttanut isomman vaatehuoneen uumeniin. Nenässä kutittelee jo nuhanpoikanen parin edellisen päivän palelemisen jäljiltä. Nyt ei huvita sairastua loman alkajaisiksi.

Ulkona fasaanikukkoparka luulee, että on jälleen huhtikuu ja että on laitettava kaikkensa peliin. Kylmä aamu = kevät alkaa alusta. Kukko huutaa epätoivon vimmalla, ja isäntää ja mua naurattaa, että mitäköhän sen päässä liikkuu. ”Ei hemmetti, just kun vähän toivuin… kolme rouvaa… pakko jaksaa painaa… KYYKKY!!!”

Oppilaiden taidokkaat esitykset ällistyttävät ja ilahduttavat. Kilpatanssija- ja balettiharrastajat vetävät sellaiset taidonnäytteet että oksat pois. Hymyilen korvasta korvaan kuin Irvikissa, koska meno on niin mainiota

Kotona vaihdan korkkarit ja mekon lökäreihin ja villatakkiin. Lojun sängyssä lukemassa ja somettamassa. Päiväruuaksi haet pizzaa paikallisesta pizzeriasta ja vedän päälle puolentoista tunnin päikkärit. Luen lisää ja siivoan yhden keittiön kaapin ihan siitä ilosta, että voin tehdä mitä lystää tai olla tekemättä jos lystää.

It’s holiday. It’s freedom!

3 thoughts on “Freedommmm!

  1. Succes, gut genau!
    Opelle se muutaman viikon loma todella tekee terää, siitä ei epäilystäkään! Nauti siitä, säässä kuin säässä!
    Odotellaan tässä lämpimiä, meillä jo melko mukavaa, ja kuten usein lainaan Eino Leinoa ”onni yksillä, kesä kaikilla”, sulla on molemmat.

    • Jawohl! Löytyy Onni ja loma, ehkä alkavalla viikolla löytyy kesäkin.

      Vähänkö himmeetä oli aamulla herätä sunnuntaiaamuun ja tajuta, että tänään a) ei tartte valmistella huomisen hommia b) eikä kiirehtiä nauttimaan vapaasta, koska huomennakin on vapaata! Jiihaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

20 + seven =