Kosmetiikkaa netistä

Helsinkiläinen Kynsilakkataivas toimii netissä nimellä Cesars Shop. Nettikaupan valikoima on kuin unelma ja palvelu äärettömän nopeaa (välillä ihmettelen, käyttävätkö nämä lainkaan normipostin palveluita vai jotain hormipulveria) ja ystävällistä. Etsitpä Indie-lakkoja, leimaustuotteita tai siirtokuvia, kaikkea tätä ja muuta niiden lisäksi löytyy Cesarsilta!

Lakkoja, siirtokuvia ja kaikkea kynsikamaa myyvät Mi Nails ja varsinainen raskaan sarjan pro-liike Kynsitukku. Hyvä palvelua olen saanut myös MiMaxilta.

MoYoun omilta sivuilta näet aina uusimmat laattamallit ja leimavärit. Itse laatat ja lakat olen kylläkin tilannut useimmiten halvemmalta joko Cesar Shopista tai brittilän Amazonista. Mutta täältä löydät takuuvarmasti sarjan kaikki tuotteet, mikäli esim. jokin etsimäsi laatta on muualta loppu.

Jersey Beauty Company myy loistavia Dermalogica-tuotteita.

Feelunique myy halvimmat Bare Minerals -tuotteet, mitä olen netistä löytänyt. Merkkivalikoimaan kuuluu myös Urban Decay.

Luotettavaksi osoittautuneita nettikauppoja ovat myös Lookfantastic, Strawberrynet ja Head2Toe (viimeksimainittu käy muita kalliimmaksi toimituskulujensa takia).

Luomivärien suhteen ei ole mielestäni Inglotin voittanutta, eikä mikään tuote vedä vertoja Inglotin Duraline-nesteelle, jolla saat meikin kestämään vaikka maanjäristyksen, tulvan ja tulipalon.

Pohjoismaiden suurin kosmetiikkakauppa netissä on Eleven, josta pian saadaan suomenkielisetkin sivut, kiitos Ostolakossa-blogin supertarmokkaan Virven.