Kirjoja ja näpertelyä

Brittien Amazon on lempipaikkani kirjojen tilaamiseen. Jenkkilän Amazonin valikoimat poikkeavat osittain brittisisarestaan, joten täälläkin tulee välillä asioitua.

Bokus on ruotsalainen kirjajätti netissä. Huomattavan suuri valikoima myös englanninkielistä kirjallisuutta.

Kotimaassamme palvelevat Adlibris, Akateeminen kirjakauppa ja Suomalainen kirjakauppaBooky mainostaa itseään Suomen suurimpana verkkokirjakauppana, mutta kolmen yrityksen jälkeen voin sanoa, etten ole yhdelläkään kerralla saanut tilaamaani tuotetta ajoissa. Firman mainostama nopea toimitus on harhaa, sillä nopeimmillaan sain kirjani kuukauden sisällä, ja pisimmillään toimitusaika venyi niin paljon, etten tarvinnut enää koko kirjaa vaan peruin kaupan.

Heinikka myy skräppäystarvikkeita, ja myös Donno on askartelijan ystävä.

Pintanikkarit myy efektimaaleja ja muita tuotteita, jotka saavat tee-se-itse -ihmisen pään pyörälle ja silmät kiilumaan.

Silloin kun käynti Lontoon Piccadillyn Waterstonesilla ja sen alakerran paperiosastolla ei ole mahdollista, lohduttaa käynti Paperchasen nettikaupassa.

Ihania muistikirjoja ja muuta paperitavaraa löydät myös kotimaisestia Papershopista.

Lankatalo Tapion nettikauppa myy käsityölankoja ja vähän muitakin käsityötarvikkeita. Käsitöiden ystäviä ilahduttavat myös Lankava ja Tilkkutarha.