Kristillisiä linkkejä

Kristillisiä linkkejä

Kristillisiä TV-ohjelmia voit katsella TV7:n nettisivuilta. Täältä löytyy sekä netti-TV että ohjelma-arkisto. Ja löytyypä kanavan oma nettikauppakin, jossa on aika mukavat valikoimat.

Radio Dei tarjoaa kristillisiä radio-ohjelmia. Sivuilta löydät ohjelmatietojen lisäksi mm. nettiradion. Ja tälläkin kanavalla on oma nettikauppansa, jonka valikoima on vuosien saatossa laajentunut kirjoista ja musiikista aina lahjatavaroihin ja tekstiileihin asti.

Radiolähetysjärjestö Sanansaattajien radioraamattukoulusta voit kuunnella ja/tai ladata ilmaiseksi kaikki Jukka Norvannon raamattuluennot! Think about that! Järjestö on julkaissut aiheesta myös ilmaisen sovelluksen, jonka löydät pädisi tai puhelimesi AppStoresta.

Sacrum on laajan valikoiman kristillinen kirjakauppa. Muita vastaavia ovat Kristillinen kirjakauppa ja Ilon Polku.

Se, mitä et kotimaisista nettikirjakaupoista löydä, löytyy Christianbook.com -sivuilta . Tarvitset tilaamiseen luottokortin ja varoituksen sana; jos olet helposti pikkukrääsään hurahtavaa sorttia, tämän sivuston lahjatavaravalikoima vie jalat alta! 

Suomalainen Raamattukauppa myy suomalaista eRaamattua, jota en voi kylliksi kiitellä. iPadillani ladattuna Raamattu pysyy aina mukana, siinä on nopeat haku- ja alaviitetoiminnot sekä, mikä parasta, loputtomasti tilaa omille muistiinpanoille.

 

Peggie's Place on yksityinen, kristillinen kotisivusto, joka on niin älyttömän laaja ja sisältää niin mielettömästi kaikkea hauskaa, että tänne uppoutuu helposti tuntikausiksi. 

The Brick Bible on henkeäsalpaava tulos yhden miehen ideasta, kärsivällisyydestä ja huumorista: Raamatun tarinat on rakennettu legopalikoista, kuvattu kameralla ja tekstitetty puhekuplilla. Tämän parissa viihtyy ihan kuka tahansa. Alunperin The Brick Testament -nimisenä alkanut projekti on laajentunut myytäviksi tuotteiksi asti.

Surullisenkuuluisan kustannusosakeyhtiö Koivuniemen raamattuhaku on kätevä tapaus, vaikka yhtiön muuta toimintaa en todellakaan voi suositella. Hieman vastaavia (muttei mielestäni yhtä hyvin toimivia) hakusivustoja ovat  Uskonkirjat.netin raamattuhaku ja Mobiilikirkon raamattuhaku.

Valtavan määrän kuunneltavia ja ladattavia raamattutunteja löydät täältä . Löysin nettisivun sattumalta, ja vaikka se on perin vanhanaikaisen html-pykellyksensä takia kovin epäkutsuvan näköinen, älä anna sen hämätä. Voin täydestä sydämestäni suositella esim. Mailis Janatuisen luentosarjaa.

Raamatunlukijain liiton sivuilta voit tilata kotiisi Hetkinen-raamatunlukuoppaan edulliseen hintaan.