111 päivää

887d0f2655525a9d004698d9e9842cb5_by-color_1

Nimittäin karkkilakkoa meitsillä tänään takana. Eikä oikeastaan edes enää tee mieli karkkia, vaikka joku mässäisi sitä suoraan nenän alla. Niin kuin tänään toi Onnimanni, joka sai valita Myllyn karkkikaupasta itselleen mojovan satsin irtareita.

Käytiin hakemassa opiskelijaneiti Turusta vapaapäivilleen ja yhdistettiin siihen polskintareissu YO-kylän viereiseen Caribiaan (mietin hetken, laitanko postauksen kuvaksi otoksen Posankan pehvasta, mutta jätin sitten laittamatta). Onni pääsi vihdoin uimaan koiranpuremien parannuttua. Ei ollut kyllä järin kummoinen paikka, ei isännän eikä minun mielestä. Olimme molemmat sitä mieltä, että a) Nokian Eeden on isompi ja kivampi ja b) Porin uusi uimahalli on niin lähellä ja niin hieno, että Nokiallekaan ei enää juuri kannata lähteä.

Myöskään emme suosittele kiinalaista ruokapaikkaa Raision Myllyssä. China City. Nou-nou.

Mulle reissun kohokohta oli päästä Akateemiseen kirjakauppaan, jonka ostokset kuvaan ja esittelen vasta myöhemmin. Akateemisessa oli aina yhtä ihanaa kuin ennenkin. Hyllymetreittäin uusia, ihania, siistejä kirjoja. In English och på svenska. Ja lehtiä. Ja muistikirjoja. Ja kyniä. – Sairaus se on varmaan tämäkin.

2 thoughts on “111 päivää

  1. Mulla on vielä vierailematta Helsingin uusi Akateeminen ja Turun sellaisessa en ole kai käynytkään (?) Nää täytyy ottaa seuraavaan matkasuunnitelmaan.

    • Tytär oli lukenut, että Hesan liike pienenee yhteen kerrokseen. Koko pulju myytiin keväällä Bonniersille eikä ole enää Stockan omistuksessa. Turunkin liikettä rempan yhteydessä hiukan pienennettiin. Ei hyvä trendi. Kaipaan Piccadillyn Waterstonesille. Milläköhän strategialla sitä pystyis elämään siellä salaa vartijoiden ja systeemeiden huomaamatta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

three × 1 =