Thank you, Marks & Spencer!

lampopeitto

Selailin netistä kosmetiikkajoulukalentereita, koskapa LookFantasticin ihanuus oli jo myyty loppuun. No, se oli kyllä aika huikean kalliskin, joten ehkä sinänsä hyvä, että tänä vuonna on jotain muuta. Päädyin Marks & Spencerin sivuille (tämä tapahtui keskiviikkona), jotka olivat laittamassa myyntiin omaa kalenteriaan seuraavasta päivästä alkaen. Markkinointikikkana oli myydä 250 punnan arvoinen kalenteri (mitä sisältö ehkä onkin, ainakin LookFantasticin kalenterin sisältö oli huikeasti arvokkaampi kuin myyntihinta, moninkertaisesti) 35 punnalla, jos hankit nettikaupasta samalla summalla jotain muuta. Mä löysin ihanaisen lämpöisen torkkupeiton, joka suorastaan kutsuu mussuttamaan suklaakonvehteja ja lukemaan kirjoja siihen kääriytyneenä.

Torstaiaamuna naputin tilaukseni M&S:n nettikauppaan ja ajattelin, että joulukalenteri ehtii varmaan tulla sopivasti joulukuun alkuun.

Perjantaina aioin töiden jälkeen ottaa päikkärit, kun ovikello soi. Oven takana seisoi DHL:n lähetti kaksi järjettömän isoa pakettia sylissään. Oli ihan hoomoilasena siinä, että ei voi olla totta. Mutta totta se oli. Maksoin lähetyskuluista 7 ja puoli puntaa. Suomen posti, haloo! Te veloititte multa 30 euroa kun lähetin 700g karkkeja Brittilään!!! Ja menikö runsaassa vuorokaudessa perille, menikö, MITÄ? Tasan ei mene nallekarkit tässäkään. Ja tytär just sanoi, että siellä kannetaan posti lauantaisinkin. – Täällä taas suunnitellaan, että kaupungeissa posti jaettaisiin enää kolmesti viikossa. Suomen posti on mennyt viimeiset 20 vuotta silkkaa alamäkeä.

joulukalenteri16

Anyway, tää kalenteri on ihana. Ja erittäin hykerryttävää, että siinä on brittimeiningin mukaisesti 25 luukkua. Kyllä tämä iso lapsi tässä on nyt onnellinen!

10 thoughts on “Thank you, Marks & Spencer!

  1. Mä kyllä niin allekirjoitan ton postihuomman. Hintoja nostetaan ja palvelut senkun heikkenee koko ajan. Onneksi on näitä kirpailevia toimijoita, jotka toimittavat ripeästi.
    Toivottavasti blogin tai instan kautta voi seurata, mitä noiden ihanien luukkujen takaa paljastuu <3

    • Tottakai mä kerron, mitä sieltä ilmestyy! Kauhia paikka, kun joutuu odottamaan vielä kaks ja puoli viikkoa… On se hyvä, että jokin motivoi minutkin joulun odotukseen! 😀

    • Sama eukko! Mutta kato, se rakastaa kosmetiikkaa niin paljon, että sen varjolla se alkaa jopa iloita joulukalenterista. Säälittävä, materialistinen tapaus siis.

  2. Tilasitko joulukalenterin muuten suoraan M&S nettisivuilta vai pitikö sun mennä erikseen DHL:n sivujen kautta? Ajattelin tänä vuonna tilata myös kyseisen kalenterin, mutta oon vähän epävarma toimittaako ne sen Suomeen.. :/

    • Hei! Tilasin suoraan M&S nettisivuilta Briteistä. Sikanopea toimitus, oikein ällistyin miten nopeesti tuli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

15 + nineteen =