Viimeistä viedään

Päivää nämligen, ei konvehtia. Ajattelin, etten ole oma itseni, ellen pysty yhtä rasiaa noita mun lempikonvehteja joulukautena tuhoamaan, mutta pahalta näyttää. Päätin jo aiemmin, että uusi karkkilakko alkaa 1.1.2017, ja kellon ollessa kymmenen, sekä meitsin ollessa täynnä ruokaa ja väsy, näyttää todellakin siltä, että kaksi konvehtia ekasta rasiasta plus kaksi täyttä rasiaa jää jäljelle. Ihan himmeetä. – Etenkin, kun veikkaan, että huomenna lounaan jälkeen kahvin kanssa alan todennäköisesti himoita niitä. Siinäpä sitten saan nenilleni, kun olen tässä brassaillut, että uuden lakon aloittaminen on varmasti mulle helppoa.

Onnin sukat tulivat valmiiksi, ja aloin kutoa itselleni sukkaparia Nalle Luontopolku -langasta.  Netflixissä olen puolivälissä The Crown -sarjan viidettä osaa.

Kuten kaikesta voitte päätellä, täällä on menossa mitä mielettömimmät uudenvuoden kreisibailauspirskeet. Netflixiä,sukkalankaa ja vaikeuksia ahmia suklaata. Naapurit varmaankin kutsuvat poliisit tämän metelin takia.

Toivotankin (ennen kuin löydän itseni kaltereiden takaa) kaikille lukijoilleni onnellista, menestyksekästä, entistä parempaa uutta vuotta 2017!!! 

2 thoughts on “Viimeistä viedään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

13 − three =