Helli Hunaja

En oikeastaan muista mitään perjantain työpäivästä, koska olin niin tohkeissani, kun lähdettiin heti koulun jälkeen noutamaan Helliä kennelistä. Paluumatka sujui tosi hyvin, koiravauva pissi ja kakki vasta kotipihassa. Hyvin rauhallisesti hän otti koko autoilun.

Helli pusuttaa paljon, seuraa uskollisesti vierellä, riehaantuu välillä leikkiessään hiukan narskaisemaan hampailla, osaa jo useimmissa tilanteissa istua käskystä täällä kotona. Se onkin ainut asia, millä olemme hänen pikkuista päätään rasittaneet. Hihnassa kävelyä kokeiltiin tänään, mutta sehän on vasta totuttelua. Ihmisystävällinen, reipas, rohkea, miellyttämishaluinen.

En ole toistaiseksi oireillut millään lailla. Tämä tuntuu suorastaan liian hyvältä ollakseen totta, osa minusta pelkää jotain supertakapakkijysäriä.

Pentuaitauksia ulkona ja keittiössä hän protestoi, mutta tänään vähemmän raivokkaasti kuin eilen. Ekana iltana Helli oli kyllä päättänyt tappaa sen keittiön aitauksen. Eilen se sai paljon vähemmän raivoa osakseen. Mutta hänellä olikin yönanny vierellään aitauksen ulkopuolella molempina öinä, ekana yönä Tero ja tokana Onni (mun huki ois ollut eilen mutta Onni valtasi patjan). Ensi yönä Hellin on pärjättävä ilman vieressä nukkujaa, joten tulossa saattaa olla mie-len-kiin-toi-nen yö, kaksi uupunutta opea, yksi aivan rättipoikki säteilyvalvoja ja yksi kiukkuväsynyt koululainen.

Mut hei, I’m worth it!

TallennaTallenna

7 thoughts on “Helli Hunaja

  1. Oi, miten ihana! Karehdin! Nuorin tyttäreni ja perheensä ovat kaikki allergisia koirille ja kissoille (eivät vielä villalangoilleni)…. saan vain ihailla muiden uusia karvaisia lapsukaisia!

  2. Oi, miten ihana! Karehdin! Nuorin tyttäreni ja perheensä ovat kaikki allergisia koirille ja kissoille (eivät vielä villalangoilleni)…. saan vain ihailla muiden uusia karvaisia lapsukaisia!

    • Aika ihana on. Ja minäkin siis allerginen kaikille karva- tai höyhenpeitteisille eläimille. Koko ikäni, enkä anopin Nellan kanssa voisi uneksiakaan olevani edes yhtä vuorokautta samoissa tiloissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

19 + 19 =