Skandinaaviset höyhenet

marcanthonyKuten monesti olen todennut, minulla ei ole ollut onni saada hiuksia päähäni. Niiden sijaan olen saanut tällaiset skandinaaviset höyhenet, ohuen untuvakerroksen, josta on ilman ammattilaisapua mahdoton saada mitään hyvännäköistä. Olen kokeillut lukuisia tuuheuttavia tuotteita, joista suurin osa tekee hiuksista entistäkin silkkisemmät, kun nimenomaan kaipaisin näihin tukevuutta ja bodya.

Porin uudesta Kicksistä löysin nämä Marc Anthonyn putelit, joista ensin ostin vain tuon shampoon. (Tosin tiirailin sitä epäluuloisesti moneen otteeseen ennen ostopäätöstä, sillä värikäs tönttö toi jotenkin mieleen Larry Freemanin hölönpölötuotteet.) Siitä tunsin kyllä heti ekalla käyttökerralla, että tässä on nyt erilainen tuote. Ja shampooseen ihastuttuani kävin noutamassa kotiin nuo kaksi muutakin, hoitoaineen ja föönaustuotteen, koska sattuivat olemaan aika hyvässä tarjouksessa. Shampoo on näistä kolmesta silti se paras. Seuraavaksi korkeimmat pisteet antaisin hoitoaineelle, ja jos joku pitää rankata huonoimmaksi, niin sen sijan vie föönauskreemi. Shampoo pelitti oikein hyvin yhdessä KMS:n Add Volume -suihkeen kanssa, mutta kieltämättä hoitoaine antaa hiuksille hiukan enemmän jonkinlaista kimmoisuutta, bouncea.

Voi, jospa nuo tuolla Amerikan mantereella olisivat syntyneet tällaisen hiuslaadun kanssa, niin johan tuotekehittelyyn olisi satsattu miljoonia enemmän, ja meillä untuvikoilla voisi olla ihan eri luokan oltavat!

Proteiiniaamiaiseni jatkuivat tänään kolmen kookoslettuaamun jälkeen mustikkasmoothiella. Tuoretta pinaattia, mustikoita, rahkaa, vihreää teetä. Vähän kylmä aamiainen, brrr, mutta hyvänmakuista ja piti myös nälkää hyvin. Minulla vain sattuu olemaan vanhempieni perua oleva yleiskone, johon blenderi kuuluu lisävarusteena, eikä kapine ole ihan moderneimmasta päästä. Moulinex vuodelta sammal ja jäkälä. Etenkin blenderi pitää sellaista ääntä kuin jos joku polkaisisi 1600-kuutioisen moottoripyörän käyntiin meidän keittiössämme. Laitoin väliovia kiinni ja toivoin parasta, mutta kohta Onnimanni jo käpytteli unisena sängystä ihmettelemään touhujani, eikä suostunut enää menemään takaisin nukkumaan. Varttia yli kuusi aamulla! Voihan nokka, tänään teen illalla huomisen smoothien valmiiksi, ettei tarvitse koko korttelia herättää.

6 thoughts on “Skandinaaviset höyhenet

    • Been there, done that. Toimii vuodenaikana, jolloin en käytä päähinettä lämmittämään tätä untuvanuppiani, eli ehkä noin 8 viikkoa vuodessa 😀

    • Tack detsamma! Luulen tosiaan, että nämä kiinnittivät huomioni ensin värinsä ansiosta, sitten huomasin sanan ”sulfaatiton” ja vasta sitten havahduin siihen, että ovat vielä volyymikamaa 🙂

  1. Hankala hius, onneksi omani on karkeampi. Tunnen muutamia, jotka joutuvat untuvaisten hapsiensa kanssa taistelemaan ja heitä en kadehdi. Minua ei noiden tuubien ulkonäkö houkuttelisi, mutta toisaalta sisältö määrää ja ovathan ne pirteät kuin mitkä . Voi hemmetti noiden smoothieiden ja viherpirtelöiden kanssa, olen usein suunnitellut kokeilevani, mutta kyllä se on kuules mukillinen kaffet ja ruist leippä voit pääl, mikä aamuni avaa. Onnea yritykseen, olen jo luovuttanut. Toisaalta joka aamu voi kokeilla eri vihreitä ja aina saa uusia makuja, lycka till smuuteiluun!

    • Juu, onneksi olkoon vaan, ettet ole tällainen höyhenpää. (Ehkä ulkoiset tekijät ovat saaneet aikaan myös sen, että olen lisäksi höyhenAIVO?)
      Mä olen aina kuvitellut, etten voisi lähteä uuteen päivään ilman kunnon muro- tai puuroannosta (paitsi Lontoossa, jossa on käytävä syömässä vanhanaikainen englantilainen aamiainen), mutta kas mokomaa, kyllä vain voin. Eikä ole tosiaan nälkäkään vaivannut. Katotaan nyt, miten jaksan valmistella ja miten keksin vaihtelua. Kuukauden koeaikaa aion vähintään jaksaa nähdäkseni, mikä on vaikutus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

three + six =