Maailman parhaat työkamut

lfkalenteri1Ei ole pöljempää täyttää pyöreitä. Tänään mun kieltenopekollegat yllättivät mut laulamalla mulle opehuoneessa välkällä ja ojentamalla mulle ison lahjapaketin. Mulla on yleisestikin ottaen maailman parhaat työkamut, koska meillä nyt vain yksinkertaisesti on Suomen ja universumin paras opehuonejengi, mutta meidän kieltenmaikat on sitten vielä ihan oma kategoriansa. Tajuutteko, mitä ne olivat hankkineet kosmetiikkafriikille? Look Fantastic -nettikaupan oman kosmetiikka-adventtikalenterin!

Emmää kest! Kattokaa nyt tätä!

lfkalenteri2Eiks ole aivan mieletön? Kokoa ja näköä kalenterista ei puutu, ja joidenkin luukkujen kohdalta löytyy vielä pieni runonpätkäkin. Niin, ja koska tää on brittituote, niin luukkujahan on peräti 25, aina joulupäivälle asti!

Kyllä lähdin välkän jälkeen jälleen aika kepeillä mielin pitämään seiskaluokan enkuntuntia.

Ilta ei ole sujunut aivan yhtä kepoisasti, sillä täältä meni sähköt kolmeksi tunniksi. En saanut tehdyksi mitään. Ei tiskejä, ei pyykkejä, ei kynsienlakkausta (taskulampun valossa siitä ei tulisi mitään, joten ei kannattanut edes yrittää), ei silittämistä, ei joulutorttujen leipomista. Huomisen kokeen olin taivaan kiitos ennättänyt naputtaa tietsikalla valmiiksi ennen kuin pimeys laskeutui. Istuin lopulta takan ääressä keinutuolissa puhumassa Facetime-puhelua tyttären kanssa, joka näki minun taholtani vain harvinaisen mustan ja pimeän ruudun.

Mutta huomenna alkaa joulukuu, ja meikä saa avata ekan luukun, jiihaa!

2 thoughts on “Maailman parhaat työkamut

  1. No VAU, ihan tajuttoman mahtavaa! Mä kurkin kalenterin sisällön netistä ja sulle on luvassa todella kivoja juttuja:)

    • Uijuijui, älä kerro mitään, mä haluan yllättyä every morning. Mut eiksookin ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

six + 16 =