Onnellista uutta vuotta 2016!

pukkateeMeillä uusi vuosi on alkanut silleen, että pikkumies sairastui tiistaina, keskimmäinen torstaina ja minä olen alkanut tuntea oloni kurjaksi tänä aamuna. Muttä älkää surko! Tämä on traditiomainen ilmiö, josta olen kehittänyt oman moton: ”Mitä keljumpi uusivuosi, sitä parempi vuosi on tulossa.” Muistan yhden uudenvuoden, jolloin nyyhkytin kuumeessa ja selkäni pahasti niksauttaneena peiton alla, ja vuodesta kehkeytyi mitä parhain.

Raketit ja paukut ammuttiin pöpöistä huolimatta, minä luin hiukset pystyssä Lagercrantzin dekkarin loppuun, ja tänään löhöttiin tuon keskimmäisen kanssa sohvalla katsomassa pari jaksoa ”Friday Night Dinner” -sarjaa.

Että hieman vaisuhko uudenvuoden vastaanotto täällä, mutta elossa ollaan kumminkin.

6 thoughts on “Onnellista uutta vuotta 2016!

    • Hei ja kiitos sitä samaa sulle! Vuodesta on varmasti tulossa mitä loistokkain, koska lojun nyt toista päivää lähes 39 asteen kuumeessa ja toivun aina vain hetkeksi pysymään tolpillani Buranan voimalla. Mietin kovasti, mitä MAHTISTA mahtaa tänä vuonna tapahtua! Lottovoitto? Ihmeparantuminen allergiasta? Opiskeluinto iskee keskimmäiseeni? Kyl jotain jännää on nyt tulossa.

  1. Mä ehdin sopivasti sairastaa kahden viikon lentsun just tismalleen ennen töiden alkua. Pikaista paranemista teille.

    • Mä en vielä tiedä, selviänkö ylihuomenna töihin, mut katotaan nyt, kuinka muijan käy…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

1 × 3 =