Parasta A-sarjaa

Ainakin oireista päätellen. Satakunnan Kansa kuvaili tänään liikkeellä olevan A-influenssan oireita: nopeasti korkealle nouseva kuume (check!), lihassärky (check!), yskä (check!), kun taas nuha ei yleensä oireisiin kuulu (check!).

imsickMulla on menossa kuudes päivä, eli aloitin tän vuoteni totisesti justiinsa tällä taudilla, eikä kuume huippele enää onneksi missään 39 tietämissä, mutta ihan on mielenkiintoista, miten voi tuntea itsensä täydelliseksi ihmisraunioksi.

tumblr_nxo9er3siC1tht5j7o1_400Uudenvuodenpäivänä kuumehorkassa tuntui jotenkin ihan unennäöltä se, että olin vasta edellisenä päivänä siivonnut intona ja käynyt vielä hölkkälenkilläkin. Siis, oikeesti, hölkällä. Nyt mun suurin saavutus on se, että ryömin tänään ekan kerran moneen päivään suihkuun asti ja olin siitä jo ihan poikki!

exhaustedNyt illalla aioin ryhtyä niin uhkarohkeaan tekoon, että olisin laittanut tiskikoneen päälle, mutta eihän siitäkään mitään tullut. Pysähdyin viime hetkellä, kun tajusin, että miksi kädessäni oleva pesutabletti oli sinne koneen lokeroon ihan liian pieni ja ruskea: olin ääliö tunkemassa sinne lihaliemikuutiota! Siitäpä vasta ois riemu revennyt, kun olisin keittänyt koko tiskisatsin miedossa lihaliemessä.

imdyingKyl oli pare siirtyä vaan nätisti takas sänkyyn tekemään kuolemaa. Aikani kuoltuani tein sijaiselle ohjeet. Koulu alkaa huomenna näet, eikä meikä ole nyt pelikunnossa. Mä en oikein tiedä, pitäiskö mun yrittää tankata noita ohjeitani vielä itse läpi. Jos meinaan huomaan kirjoittaneeni jotain aivan pösilöä, niin kuin

tumblr_inline_n44qlwU8401soahdxToisaalta olen liian väsynyt välittääkseni. Joten mä palaa sängynpohjalle ja toivon, että teillä lukijoilla menee tällä hetkellä paremmin kuin mulla.

tumblr_nlj9zaACLP1u9ke5lo1_400Have a nice day!

8 thoughts on “Parasta A-sarjaa

    • Kiitos. Mä katsoin parhaaksi vaihtaa maisemaa ja lähteä tänään Yorkshireen sairastamaan Lady Granthamin ja hänen perheensä seuraan.

  1. Voi Kutria! Olen kaksi kertaa elämässäni sairastanut influenssan ja kummallakin kerralla olen oikeasti ymmärtänyt, että tautiin heikompi voisi kuolla. En ymmärrä, miten siinä voi olla niin Kipeä ihan joka paikasta. Jälkimmäisen influenssan jälkeen olen joka vuosi ottanut influenssarokotteen. Niin viime syksynäkin. Ennen ekaa influenssaa en ollut ymmärtänyt, millainen tauti se on – toinen oli omaa tyhmyyttä, kun en varautunut, mutta kolmatta kertaa ei tule, mikäli se minusta riippuu.

    • Mä olen niitä rokotteita vastaan ollut kun se narkolepsiahommakin levisi aivan käsiin, mutta nyt alkaa kyllä kieltämättä mietityttää, että tarttisko ensi syksynä…

  2. Hyvää tätä vuotta kumminkin, vaikkei se onnellisesti alkanutkaan sulla!
    Voihan niinkin onnellisesti käydä, että toivut vielä ennen kevätauringon nousua. Sitä odotellessa take it easy ja pyydä jotakuta siirtämään lihaliemikuutiot eroon tiskitableteista! Emmää millän pahal 🙂

    • Voi Kikka, just se tässä onkin niin koomista, kun kyl mun lihaliemikuutiot on keittiön kaapissa maustelaatikoissa, ja tiskitabletit tiskipöydällä omassa purkissaan! Mut kun on jo valmiiks laho ja sit viel taudissa, niin kaikki on näköjään mahdollista! 😀 Tuli ihan mieleen se kerta, kun pesin pyykkini 60-asteisessa valkosipuliliemessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

four × one =