Henki pihisee

Vielä vähän nimittäin. Hieman yskää ja pihinää jäljellä, mutta olen ollut nyt kolme päivää töissä ja normielämässä. Väsyttää kyllä helposti ja paljon, mutta se lienee kuulemani perusteella osa tätä taudinkuvaa.

Minä siirryin saikullani Yorkshiren ja Lontoon maisemiin Downton Abbeyn myötä – olin aikanaan jämähtänyt neloskauden puoliväliin, ja nyt katsoin ensin Netflixistä sen loppuun plus koko viitoskauden päälle, ja jostakin tytär latasi mulle kuutoskauden muistitikulle. Että tuli kyllä vietettyä aika hulppeasti aikaa räpylä suorana ja kuulokkeet korvilla. Pahaa pelkään, että pehmenin taas niin paljon, että pitää alkaa katsoa koko sarjaa taas ihan alusta asti. Tämän tason sarjoja ei ihan joka vuosi ruudusta ulos lykkää.

joulukalenterista1Muistatteko vielä Look Fantasticin ihanan joulukalenterini? Napsaisin yllä olevaan kuvaan neljä suurimmiksi suosikeikseni noussutta tuotetta, joskin on samaan hengenvetoon sanottava, etten ole kaikkia ehtinyt vielä edes kokeilla.

Vasemmassa laidassa on tuote, jolle naureskelin, kun sen sieltä kalenterista avasin, eli ripsiprimeri. Olin ihan että mitä hölmöä, kuka laittaa jotain primeria ripsiinsä, mutta sitten kun kokeilin sitä, niin oikeastaan ripsari levittyi minunkin räpsyttimiini paremmin kuin ennen (luulin, että kävisi ihan päinvastoin, kun mulla on luonnostaan ihan kelpo pitkät, taipuisat ja tuuheat ripset), ja ripsari myös pysyi koko päivän ihan täydellisenä, kuin olisin sen vasta laittanut. Mä olen kovasti tyytyväinen normiripsariini, joten senkin takia ällistyin, kun Magnifibres tuntui tehoavan johonkin. Ajattelin, että tästä voisin hyvällä omallatunnolla sanoa, että tuote, joka oli ihan kiva saada, mutta johon en koskaan itse laittaisi rahojani, mutta nyt en ole varma enää siitäkään! Pakkaspäivinä tämä on todistanut taas tehonsa ja pitonsa.

Caudalien käsi- ja kynsivoide tuoksuu heikosti greipiltä ja imeytyy supernopeasti. Tämä on ehkä nopeimmin imeytyvä käsivoide, mihin itse olen törmännyt. Kosteuttaa mielestäni hyvin, ja tärkeää on se, että se hoitaa myös kynsiä ja kynsinauhoja.

Brittilässä nimensä mukaisesti kulttimaineeseen noussut voide Cult51 on vakuuttanut minutkin. Tätä ei kyllä budjetti aina tule sallimaan, mutta mm. täältä voit lukea yhden kaltaiseni skeptikon kehuvan arvostelun voiteesta. Katsoin juuri, että FeelUniquen nettikaupassa 50 ml purkki kustantaa lähes 180 euroa, joten hinta ON hiuksianostattava, sitä ei käy kieltäminen. Toisaalta kovin usein ei saa käsiinsä jotain sellaista ihonhoitotuotetta, jonka teho olisi näin loistava. Minun vaikea ja kranttu ihoni tuntuu hyräilevän Straussin valsseja tämän käytön jälkeen.

Neljäntenä rivissä seisoo huomattavasti edullisempi tuote  (300 ml £8), makealta (mielestäni lähinnä mansikalta) tuoksuva vartalovoide. Minähän olen siis oikeasti koko maailmankaikkeuden laiskin vartalovoiteiden käyttäjä, sillä saatan kyllä innostuneena ostaa isonkin pönikän tuonne hyllyyn, ja sinne se sitten myös jää. Kun en vaan saa aikaiseksi. Tätä nyt jostain itsellenikin vähän tuntemattomasta syystä (olisiko juuri tuo kiva tuoksu?) olen innostunut käyttämään. Kuvastakin näkyy, että putelia on rutisteltu useamman kerran ja sen verran loppuvaiheessa mennään, että olen jo pari päivää säilyttänyt sitä ylösalaisin.

Ehkä postaan teille myöhemmin lisää kalenterin annista, jos kokeilemattomista tuotteista löytyy vielä yhtä mieluisia juttuja.

10 thoughts on “Henki pihisee

  1. En kyllä ymmärrä miksi en jaksa katsoa Downton Abbeyä. Pitäisi olla ihan mun sarja. Hhm…

    • No en ymmärrä minäkään! Mut se vei heti mennessään, mutta kyllä mullekin tuli siinä sellanen jumitus, kun en ehtinyt katsoa muutamia jaksoja, niin sitten en halunnut nähdä ennen niitä uudempiakaan jaksoja, ja sitten olikin vicious circle valmis. Mutta sua ei sitten ilmeisesti vaan nappaa, ja sitä ei tällanen fanittaja tajua 😮

  2. Se on ehkä liian pitkä. Enkä katso enää nykyään historiasarjoja. Ehkä se on vaan niin.

  3. Ai kun kiva blogi sulla! Kirjoitat mukavasti itsellenikin tärkeistä asioista kuten Dr Whosta, Lontoosta ja uskosta 🙂
    Olen lueskellut tätä nyt muutaman päivän ajan ja ehdottomasti alan seurata!
    Parempaa oloa ja mukavia talvipäiviä!

  4. Downton Abbey <3 Tuo joulukaltsu oli kyllä mielenkiintoinen. Ihan varmasti harkitsen sitä L'Occitanen kalenterin ohella tai sijasta…koska mun mielestä ihmisellä voi olla vain yksi joulukalenteri, kahdessa on jotain väärää:D

    • Voi jehna sitä Downtonin vimppaa jaksoa! Kyyneltulva!
      Mä olen samaa mieltä kuin sinäkin että vain yksi joulukalenteri, useampi on huijausta ? Mä en ollut ennen tätä joulua edes tiennyt mistään kosmetiikkakalentereista, joten ens syksynä onkin varmaan vaikea pidättäytyä hankkimasta itselle jotain niistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

twelve + fifteen =