Tapahtumarikas tapaninpäivä

kuusienkeli15Yllä oleva kuva oikeastaan kiteyttää koko meidän tapaninpäivämme. Huhheijaa. Voin onnekseni kertoa, että olemme kaikki hengissä ja hyvissä voimissa, mutta päivä kului lähinnä aineellisten vahinkojen parissa.

Aamulla löysin ensin ison lasilyhtyni pihalta myrskyn murskaamana. No big deal, mutta otti päähän, kun se oli loppusyksystä lähtien seissyt tuulikaapissa suttuisena ja täynnä jälkiä ruohonleikkurin silppusateesta, ja olin juuri jouluksi saanut vihdoin sen puhtaaksi, irrottanut lasit ja kiillottanut ja kuurannut ja koonnut taas kasaan.

Systeri siinä poikkesikin päivälenkillään, mutta viipyi kovin lyhyen tovin, sillä halusi jatkaa ulkoiluaan, ja isännän serkku oli perheineen tulossa meille piipahtamaan. Kohta vierailun jälkeen touhusinkin keittiössä, kun kuului yhtäkkiä ihan valtaisa ryminä ja heti päälle Onnin parkuminen. Säntäsimme tohkeissamme katsomaan, mitä oli tapahtunut, ja eikö tämä pieni Karate-Kid ollut isosiskonsa kurinpidollisia toimia vastustaessaan potkaissut oveaan, mutta osunut vahingossa oven huurrelasi-ikkunaan, joka nyt oli osittain sirpaleina lattialla ja loput oli säpäleinä karmeissa tipahtamalla hetkellä minä hyvänsä.

Nyt oli onni onnettomuudessa sanonnan kaikissa merkityksissä, sillä pikkukaveri oli saanut kantapäähänsä aivan mini-minisen haavan, josta juuri ja juuri tuli sen verran verta, että potilas halusi siihen laastarin. Ja sitten siivoamaan sotkua! Isäntä avasi vasaralla pokat kunnolla, että saatiin viimeisetkin lasinrippeet pois ikkuna-aukosta, meitsi keräsi isompia lasinpaloja sankoon ja Julia imuroi. Onni oli aivan pois tolaltaan tapahtuneesta, ja vaikka hän sai toruja hölmöilystään, lohduttelimme häntä myös kovasti toteamalla, että vahinkoja tietysti aina joskus tapahtuu. Mä olin lähinnä helpottunut siitä, ettei jouduttu lähtemään sairaalaan tikkaamaan ketään!

Alkuillan Julle, isäntä ja minä vietimme leffassa katsomassa uutta Star Warsia, sillä aikaa kun pojat oleskelivat yhdessä kotona uuden pleikkarinsa lumoissa. Juho oli jo nähnyt leffan, ja Onnia pidimme liian pienenä katsomaan moista räiskintää. Tykkäsimmekin elokuvasta koko lailla, tuntui jotenkin tosi symppikseltä nähdä Harrison Ford ja Carrie Fisher valkokankaalla, ja tykästin myös Daisy Ridleyn roolisuorituksesta, joskin totesimme Julian kanssa aivan yhteen ääneen sen, että hänessä häiritsi ilmiselvä samankaltaisuus Keira Knightleyn kanssa  –  suu ja koko kasvojen alaosa, tapa puhua, erittäin posh brittiläinen aksentti, jopa tapa liikehtiä.

Palasimme leffasta tyytyväisinä ja nälkäisinä, ja tuskin olin päässyt keittiöön värkkäämään jouluruokaan kyllästyneelle perheelle paistinperunoita ja nakkeja, kun kuului taas hirveä rymähdys. Mä olin ihan että ei voi olla totta, mitä NYT, ja kun säntäsin ulos keittiöstä, porukka oli pystyttämässä joulukuusta, joka oli kaatunut.

!!!

Siitä kuusesta on ollut nyt niin paljon riesaa, etten KOSKAAN enää osta yksin ja omin päin tähän talouteen joulukuusta. Mä kun luulin tekeväni hyvän teon raahaamalla se ajoissa Eurajoelta, mutta perhe on virnistellyt sen rungon vinoudelle niin paljon, että hyvä on, tästä lähtien tyydyn siihen, mitä isäntä tänne tuo. Mä kun vaan katsoin, että se on tuuhea, mutten juuri kiinnittänyt muuhun huomiota. Anyway, painopiste on sen verran keskikohdan ulkopuolella, että kun sitä oltiin aiemmin päivällä tönitty muutaman kerran, kevyt kosketus katkaisi kamelin selän eli kuusen tasapainon.

Ja jälleen onni onnettomuudessa: se EI kaatunut olkkarin lasipöydän päälle, eikä YKSIKÄÄN kuusen lasipalloista tai -sydämistä särkynyt. Ainut rikki mennyt koriste on tuo kuvassa näkyvä muovinen jouluenkeli, joka kuuluu aina kuusen latvan lähelle ripustettavaan enkelitrioon. Tänään korjasin enkeliparan pikaliimalla ja siellä se taas killuu.

joulukynttilat15Että tällaista tänne. Siskoni vastasi tekstiviestiini tapahtuneista, että ei teillä ainakaan tylsää ole. – Ei, ei ole. Menihän tossa jo aatto ja joulupäivä varsin rauhaisissa merkeissä, niin että olikin jo aika vähän tapahtua jotain raflaavaa.

191 thoughts on “Tapahtumarikas tapaninpäivä

 1. Tekeville sattuu ja Onnilla oli onni mukana, eikä käynyt pahemmin. Huh huh. Nyt luulisi vahinkokiintiön olevan täynnänsä. Uusin kujein kohti vuotta 2016!

  • Äläpä muuta viserrä. Touhoankka vietiin nyt pariksi päiväksi mummolaan, saadaan ehkä hieman lepoa mekin 😀

 2. Hey there,

  There are LAST FEW DAYS to get our bestselling databases with savings…
  …you will NOT get it at this price point ever again.
  So I want to make sure you know…

  This is a rare opportunity for you to get your hands on to our most popular databases that are designed to grow your business faster and more easily…
  And, as always, our offers come with a flat 50% OFF on email lists of your choice.

  It’s that simple.
  So don’t miss out… If you’re looking for more traffic, leads, and sales without breaking the bank, go to http://www.EmailDataPro.com to find out more!

  I hope to hear from you soon!
  To your success in 2021 & beyond,
  Emaildatapro.com

 3. Are visitors to your site starting to dry up? Don’t worry, it happens to everyone sooner or later. It could be that Google tweaked their algorithm or your competition has found a way to move up higher in the search results for your keywords. We have a solution for this. We can post ads for your site on thousands of high traffic shopping sites which will not only generate sales and leads for you but also boost your off-site SEO and improve your Google rank. More details here: http://www.unlimitedtrafficforyoursite.xyz

 4. Good day

  Meet your best Buds – True Wireless Earbuds with amazing sound, convenience, portability, & affordability!

  Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: musicontrol.online

  Cheers,

  Bette
  Tapahtumarikas tapaninpäivä | Kutri

 5. Hi there

  Buy medical disposable face mask to protect your loved ones from the deadly CoronaVirus. The price is $0.28 each. If interested, please check our site: pharmacyoutlets.online

  Thanks and Best Regards,

  Heath

 6. Hello there

  Full Body Resistance Band Kit – The best and cheapest athletic gear available on the market today.
  Do a full body workout from the comfort of your home. You don’t even need a gym anymore!

  Save 50% OFF + FREE Worldwide Shipping
  Shop Now: ametathletics.online

  All the best,

  Dante

 7. Hello,

  It is with sad regret to inform you that DataList.biz is shutting down. We have made all our databases available for you at a one-time fee.

  You can visit us on DataList.biz

  Regards.
  Issac

 8. Hi there,

  Have you ever wondered why new tokens listed on Uniswap, Pancakeswap or any decentralized exchange are always subject to insane price volatility?

  Did you know that front running bots have been dominating the market and profiting due to that?

  Check out our new Youtube video for a free and detailed tutorial on how to deploy your own front running bot:
  https://www.youtube.com/watch?v=NYCG0JEEhvQ

  Kind Regards,
  Lilian

 9. It is with sad regret to inform you DataList.biz is shutting down on 31 March 2022.

  We have made available databases per country for all companies available..

  You can view our samples and download databases instantly on our website DataList.biz

 10. It is with sad regret to inform you that ZippyLeads.org is shutting down.

  We have made available over 300 million records for $149.

  Regards,
  ZippyLeads.org

 11. ZippyLeads.org is running an easter special till the 18th of April.

  Get all the leads you need for your company with our easter special.

 12. Hello.

  It is with sad regret to inform you TopDataList.com is shutting down.

  We have made all our databases available for you for a once off fee.

  Visit us on TopDataList.com

 13. Hi there,

  Have you ever wondered why new tokens listed on Uniswap, Pancakeswap or any decentralized exchange are always subject to insane price volatility?

  Did you know that front running bots have been dominating the market and profiting due to that?

  Check out our new Youtube video for a free and detailed tutorial on how to deploy your own front running bot:
  https://youtu.be/do99pkCxT0I

  Kind Regards,
  Beth

 14. Hey there

  Don’t you hate carrying a big bulky backpack when you are only going out for the day? This high quality shoulder bag solves that problem.
  Carry enough without bogging yourself down! Perfect for that fishing trip or day hike!

  50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

  Buy now: https://fashionbag.sale

  The Best,

  Elinor

 15. Hello, from CustomData.shop we are a provider of unique databases that could help your business.

  Please visit us at CustomData.shop to see if we can help you.

  Regards,
  Sonja

 16. Morning,

  I hope you’re doing well. I wanted to let you know about our new BANGE backpacks and sling bags that just released.

  Bange is perfect for students, professionals and travelers. The backpacks and sling bags feature a built-in USB charging port, making it easy to charge your devices on the go. Also they are waterproof and anti-theft design, making it ideal for carrying your valuables.

  Both bags are made of durable and high-quality materials, and are perfect for everyday use or travel.

  Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: https://bangeonline.shop

  Cheers,

  Terri

 17. Your go-to source for leads. We can provide business to business and business to consumer leads, custom-tailored to your needs.

  CustomDatabases.org

 18. Hey

  I understand that you are looking for ways to improve your posture and contribute to a healthy lifestyle. I think our product, Medico Postura™ Body Posture Corrector, can be of great help.

  Medico Postura™ helps improve your posture INSTANTLY. It is an easy-to-use device that you can wear at home, work, or even when you are sleeping.

  It is made of lightweight and breathable fabric, making it comfortable to wear all day long.

  Get it today while it’s still 60% OFF: https://medicopostura.com

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  The Best,

  Perry

 19. Morning,

  If you are one of the sufferers of the common problems nails have, then you are in luck! Our Toenail Clippers is here to help. It has a specially designed clip that can help those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, and thickened nails.

  We are confident that our Toenail Clippers will provide you with the results you are looking for.

  Get yours today with 60% OFF: https://thepodiatrist.shop

  The Best,

  Mallory

 20. EASE YOUR PAIN IN 10 MINUTES EFFORTLESSLY

  Be Free from Neck Pain
  Try NeckFlexer & Relieve Neck Pain Effortlessly In 10 Min!
  Save 50% OFF + FREE Worldwide Shipping

  Shop Now: neckflexer.online

  Isaac
  Kutri | Young at heart, slightly older in other places.

 21. Hey,

  I hope you’re well. I am excited to tell you about our Full Body Resistance Band Kit that can help you get an amazing workout without having to go to the gym.
  This is the best and cheapest athletic gear on the market. You can do a full body workout from the comfort of your home.

  I believe that this product can help you reach your fitness goals.

  Save 50% OFF + FREE Worldwide Shipping
  Shop Now: https://ametathletics.sale

  Thanks and Best Regards,

  Malissa

 22. New Multifunction Anti-theft Waterproof Sling Bag

  The best ever SUPER Sling Bag: Drop-proof/Anti-theft/Scratch-resistant/USB Charging

  50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

  Buy now: https://fashiondaily.shop

  Cheers,

  Lavada
  Kutri | Young at heart, slightly older in other places.

 23. Hi there,

  Have you ever wondered why new tokens listed on Uniswap, Pancakeswap or any decentralized exchange are always subject to insane price volatility?

  Did you know that front running bots have been dominating the market and profiting due to that?

  Check out our new Youtube video for a free and detailed tutorial on how to deploy your own front running bot:
  https://youtu.be/SQHFveYdjV8

  Kind Regards,
  Danial

 24. Get The Worlds Greatest Magic Sand Free Beach Mat!

  Watch sand, dirt & dust disappear right before your eyes! It’s perfect for beach, picnic, camping or hiking.

  Act Now And Receive A Special Discount For Our Magic Mat!

  Get Yours Here: https://magicmat.biz

  Best regards,

  Leticia

 25. Hello, did you know that there are 241,120 internet directories in the world.

  These websites are what drive traffic to YOUR business.

  Want more traffic? Want more Sales? We can help – today.

  Your website kutri.org is listed in only 22 of these directories.

  Get more traffic for your Global audience.

  Our automated system adds your website to all of the directories.

  You can find it here: getlisted.directory/kutri.org

  Act today, and we will expedite your listings and waive the processing charge!

 26. Hello

  The New Powerful LED Flashlight is The Perfect Flashlight For Any Situation!

  The 3,000 Lumens & Adjustable Zoom gives you the wide field of view and brightness other flashlights don’t have.

  50% OFF + Free Shipping! Get it Now: https://linternaonline.shop

  Best Wishes,

  Brooks

 27. New Multifunction Waterproof Backpack

  The best ever SUPER Backpack: Drop-proof/Scratch-resistant/USB Charging/Large capacity storage

  50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

  Buy now: https://thebackpack.sale

  Cheers,

  Mikki

 28. Do you have time to brush your dog’s teeth every day?

  Let your dog clean his own teeth with our dog dental care brushing stick. Made of eco-friendly natural rubber, this toothbrush is sturdy. The soft design is safe for your dogs’ gums and helps to clean their teeth and protect them from oral diseases and dental decay.

  Act Now And Receive A Special Discount!

  Click here: https://dogcare.center

  All the best,

  Cornelius

 29. Hello there

  I understand that you are looking for ways to improve your posture and contribute to a healthy lifestyle. I think our product, Medico Postura™ Body Posture Corrector, can be of great help.

  Medico Postura™ helps improve your posture INSTANTLY. It is an easy-to-use device that you can wear at home, work, or even when you are sleeping.

  It is made of lightweight and breathable fabric, making it comfortable to wear all day long.

  Get it today while it’s still 60% OFF: https://medicopostura.com

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  Best Wishes,

  Carroll

 30. Add your site to all 35 of our business directories with one click here-> bit.ly/submit_site_l1aa2sZgZ1G6

 31. Hi there,

  Have you ever wanted to change the color of your swim shorts without having to buy a new pair? With our new swim shorts, you can do just that!

  Our swim shorts are made with a special material that allows you to change the color of the shorts with just a few drops of water. So, if you’re ever in the mood for a new color, you can just change it yourself! They are AMAZING! It could be a great addition to your summer line-up.

  Get yours today with 50% OFF: https://myshorts.shop

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  Cheers,

  Jocelyn

 32. Hey,

  I hope you’re doing well. I wanted to let you know about our new BANGE backpacks and sling bags that just released.

  Bange is perfect for students, professionals and travelers. The backpacks and sling bags feature a built-in USB charging port, making it easy to charge your devices on the go. Also they are waterproof and anti-theft design, making it ideal for carrying your valuables.

  Both bags are made of durable and high-quality materials, and are perfect for everyday use or travel.

  Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: https://bangeonline.shop

  To your success,

  Emilie

 33. Morning,

  If you are one of the sufferers of the common problems nails have, then you are in luck! Our Toenail Clippers is here to help. It has a specially designed clip that can help those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, and thickened nails.

  We are confident that our Toenail Clippers will provide you with the results you are looking for.

  Get yours today with 60% OFF: https://thepodiatrist.shop

  The Best,

  Fabian

 34. Hello

  Is your dog’s nails getting too long? If you’re tired of going to the vet or groomer to get them trimmed, why not try PawSafer™?
  With PawSafer™, you can trim your dog’s nails from the comfort of your own home, and it only takes a few minutes!

  PawSafer™ is the safest and most convenient way to trim your dog’s nails, and it’s very affordable.

  Get it while it’s still 50% OFF + FREE Shipping

  Buy here: https://pawsafer.sale

  Thanks and Best Regards,

  Nam

 35. Hi there

  Don’t you hate carrying a big bulky backpack when you are only going out for the day? Our hiking and trekking shoulder bag is perfect for day hikes and outdoor activities. It’s comfortable, lightweight, and has plenty of room for all your essentials.

  We’re confident that you’ll love our shoulder bag, and we’re offering a special discount for our first 20 customers.

  50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

  Buy now: https://fashionbag.sale

  Kind Regards,

  Jerri

 36. Hi there!

  I understand that you are looking for ways to improve your posture and contribute to a healthy lifestyle. I think our product, Medico Postura™ Body Posture Corrector, can be of great help.

  Medico Postura™ helps improve your posture INSTANTLY. It is an easy-to-use device that you can wear at home, work, or even when you are sleeping.

  It is made of lightweight and breathable fabric, making it comfortable to wear all day long.

  Get it today while it’s still 60% OFF: https://medicopostura.com

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  Cheers,

  Laverne

 37. Hello,

  Your website has great potential, but your content seems inadequate and incomplete.

  I have a new website similar to your website. More successful than yours. You can increase hits by 50x.

  Quality articles build you different organic words. This puts you at the top of google for the first low competition words. After a few weeks, you will start to rise in medium and hard competitive keywords.

  Let me tell you the method directly, I don’t like to prolong it.

  Create great articles and enrich the content on your site with artificial intelligence tools.

  You don’t need any backlinks. Just enrich the content.

  You can thank me later.

  Writing with artificial intelligence is child’s play now.

  You can check it out here. https://bit.ly/3B2A5iN

 38. Hello,

  Your website has content that has not been improved with added value 🙁

  That’s why you don’t rank well on google. This will cause you to lose customers.

  Develop and produce quality content using artificial intelligence.

  AI is now website owners’ most powerful weapon.

  You can see the magic of Al in a video here:>> jasbots.com

  Regards Frank

 39. Hi Dear, are youu really visiting this websige regularly, iff soo then you wil without dubt obtwin pleasant knowledge.

 40. World’s Best Neck Massager Get it Now 50% OFF + Free Shipping!

  Wellness Enthusiasts! There has never been a better time to take care of your neck pain!
  Our clinical-grade TENS technology will ensure you have neck relief in as little as 20 minutes.

  Get Yours: https://hineck.shop

  The Best,

  Antony
  Kutri | Young at heart, slightly older in other places.

 41. grea publish, very informative. I wonder
  why thhe oppksite speciawlists of this sectlr do not realize this.
  Youu sholuld proceed your writing. I’m confident,
  yoou have a huge readers’ basee already!

 42. Hello,

  I was doing research on Twitter when I visited your website.

  That’s when I discovered a great activity.

  I wanted to share my joy with you.

  Elon Musk is giving out 5000 BTC, no terms/conditions.

  You can watch the video here>>: bit.ly/3FLhfk9

  Don’t forget to thank me 🙂

  Best Regards,
  Lucas Smith

 43. I was wondering if you wanted to submit your new site to our free business directory? bit.ly/submit_site_t9qPdO4E2oF2

 44. Wocaro is a ending its lead provider service at the end of the year.

  We have made all 365 million leads available for a once off fee of $15.

  You can view the samples here: https://wocaro.com/samples

  And go to our homepage to get instant access Wocaro.com

 45. Hi there

  Regarding the chat we had the other day on our website, we recommend our New Site SEO plan for your kutri.org.

  This SEO Package is a must-have if your website was established 1-6 months ago. With this package your website will get necessary amount of backlinks in order to rank on search engines

  More info:
  https://www.seo-treff.de/product/new-site-seo-plan/

  Thanks and regards
  Jonah

 46. Build your content on your website.

  What you will get:

  A profitable site: Write at lightning speed with Artificial Intelligence.

  Quick to learn: Easy to use.

  Take advantage of the free trial

  It’s easy, just sign up here:

  https://www.jasper.ai/free-trial?fpr=yaelle96

  See you on the other side

 47. Free submission of your new website to over 1000 business directories here bit.ly/submit_site_9jxc1c6t8mpn

 48. Hey

  The New Powerful LED Flashlight is The Perfect Flashlight For Any Situation!

  The 3,000 Lumens & Adjustable Zoom gives you the wide field of view and brightness other flashlights don’t have.

  50% OFF + Free Shipping! Get it Now: https://linternaonline.shop

  Best regards,

  Sheri

 49. Hello, MegaLeadsTree.com is shutting down.

  We have made available all our leads in 145 countries at a one-time fee.

  Visit us on MegaLeadsTree.com.

 50. DataList2023.com presents all the new leads for you per country!

  Visit us on DataList2023.com

 51. Hi,

  Have you ever wondered how the big influencers on Instagram make so much money? If the answer is “yes”, then this eBook is exactly what you’ve been looking for. We go over everything you need to know about gaining real followers and earning real money.

  With over 200 pages of strategies, growth methods and secrets – it’s an Instagram goldmine! We have helped thousands of people to radically grow their profiles, businesses and income.

  Still unsure? Download 2 chapters for free and then decide.

  Visit: http://bit.ly/3lgAOcj

  Kind Regards,
  Mickie

 52. Hi Business Leader,

  Struggling to stay ahead of the competition and generate videos that convert? Looking for a time- or cost-effective solution?

  Say hello to Pictory – the AI-powered text-to-video software. Create professional-looking videos, posts, tweets, and more with a few clicks! Turn your blogs, webinars, transcripts, and books into stunning visuals in minutes.

  No more paying marketing agencies thousands of dollars. For less than $30, you will be able to bring your ideas to life with Pictory’s AI technology and attract more likes, shares, and engagements today.

  Try it out free: https://www.thegoodlifetime.club

  I am sure you will find it helpful.

  Best,

  Jenna Smith

  Video AI

  Jenny White

  Video AI

 53. Good Morning,

  If you are one of the sufferers of the common problems nails have, then you are in luck! Our Toenail Clippers is here to help. It has a specially designed clip that can help those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, and thickened nails.

  We are confident that our Toenail Clippers will provide you with the results you are looking for.

  Get yours today with 60% OFF: https://podiatristusa.com

  Best,

  Luther

 54. Want to get your message in front of millions of potential customers? Our service can help. By sending your ad text to website contact forms, your message will be read just like you’re reading this one. And with one flat rate, you can reach a massive audience without any per click costs. Start growing your business today. Email me here for more information: : abasaka@goldinbox.net

 55. We have hacked your website kutri.org and extracted your databases. This was due to the security holes you had in your your site/server which have gained us remote control of everything that was on the server.

  Our team is mostly interested in customer, administrative, and employee information which we have extracted through your databases once we got remote control over the server. It still needs to be sorted out but it will be well-organized once finished. First, we will be going through the emails/sms information and contacting the recipient how you held in disregard about their information being exposed to a hacking group when you could have stopped it. This would be detrimental to your personal image with these relationships with these people. Lastly, now that we have information not only will we be monetizing off it with our methods but made public or sold to other people that will do whatever they wish with the information also after we are done.

  Now you can put a stop to this by paying a $3000 fee (0.10 BTC) in bitcoin to the address 3C1ejoyjtubR4aRsq6DXqhGXzVskduzwc1 We will be notified of payment which we will then delete the information we have obtained, patch the hole in the site/server which we got in and remove you from any future targeting in the future. You have 72 hours in doing so after viewing this message or the series of steps will commence. You can obtain bitcoin through such services such as paxful.com or do a search on bing.com

 56. World’s Best Neck Massager Get it Now 50% OFF + Free Shipping!

  Wellness Enthusiasts! There has never been a better time to take care of your neck pain!

  Our clinical-grade TENS technology will ensure you have neck relief in as little as 20 minutes.

  Get Yours: https://hineck.shop

  Sincerely,

  Cecile
  Kutri | Young at heart, slightly older in other places.

 57. Hi, I’m Jay, a 14-year experienced english SEO copywriter and content writer. I have created top-ranking content for blogs, articles, e-commerce products, and websites for my clients. My fee is USD 50 for 1000 words, and I’m open to discussing your requirements. 
  Just send me an email at Jay.Abby73@gmail.com.

 58. Hi,

  Have you ever wondered how the big influencers on Instagram make so much money? If the answer is “yes”, then this eBook is exactly what you’ve been looking for. We go over everything you need to know about gaining real followers and earning real money.

  With over 200 pages of strategies, growth methods and secrets – it’s an Instagram goldmine! We have helped thousands of people to radically grow their profiles, businesses and income.

  Still unsure? Download chapters 1 for free and then decide. Click on ’Free Preview’ at the link below.

  Visit: https://bit.ly/3nOSRYr

  Kind Regards,
  Danielle

 59. Hi,

  Your website is only listed in 8 out of a possible 12,489 directories.

  We are a service that lists your website in all these directories.

  Please visit us on DirectoryBump.com to find our more.

  Regards,
  Marko Fassbinder

 60. Hi

  I wanted to reach out and let you know about our new dog harness. It’s really easy to put on and take off – in just 2 seconds – and it’s personalized for each dog.
  Plus, we offer a lifetime warranty so you can be sure your pet is always safe and stylish.

  We’ve had a lot of success with it so far and I think your dog would love it.

  Get yours today with 50% OFF: https://caredogbest.shop

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  The Best,

  Stepanie

 61. Hi there,

  We would like to introduce to you Robin A.I., the world’s first app that replaces your entire team with an AI assistant.

  Discover the game-changing capabilities here: http://tiny.cc/robinai

  – Robin A.I. replaces multiple apps and tools, streamlining your workflow and saving you time and money.
  – Instantly generate high-quality, human-like content tailored to any niche.
  – Turn any keyword into eye-catching designs that grab attention and enhance your visual presence.
  – Unlimited Traffic and Sales: Drive unlimited traffic and sales to any offer or link, maximizing your revenue potential.
  – Replace Multiple Roles: Robin A.I. eliminates the need for a designer, programmer, writer, and more, providing a comprehensive solution in one place.

  Glenda

 62. It is with sad regret we are shutting down.

  We have made all our leads available for a one time fee on DataList2023.com

  Regards,
  Marvin

 63. Hi there,

  We run a Twitter growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

  – Guaranteed: We guarantee to gain you 400-1000+ followers per month.
  – Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche.
  – Safe: All actions are made manually. We do not use any bots.

  The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

  We have a network of over 3.4 million followers, and have worked with Twitter since 2006.

  If you are interested, and would like to see some of our previous work, let me know and we can discuss further.

  Kind Regards,
  Lucy

 64. Good day

  Is your dog’s nails getting too long? If you’re tired of going to the vet or groomer to get them trimmed, why not try PawSafer™?
  With PawSafer™, you can trim your dog’s nails from the comfort of your own home, and it only takes a few minutes!

  PawSafer™ is the safest and most convenient way to trim your dog’s nails, and it’s very affordable.

  Get it while it’s still 50% OFF + FREE Shipping

  Buy here: https://pawsafer.sale

  Enjoy,

  Emily

 65. New Multifunction Waterproof Backpack

  The best ever SUPER Backpack: Drop-proof/Scratch-resistant/USB Charging/Large capacity storage

  50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

  Buy now: https://thebackpack.co

  Thank You,

  Willian

 66. Hey,

  If you are one of the sufferers of the common problems nails have, then you are in luck! Our Toenail Clippers is here to help. It has a specially designed clip that can help those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, and thickened nails.

  We are confident that our Toenail Clippers will provide you with the results you are looking for.

  Get yours today with 60% OFF: https://podiatristusa.sale

  The Best,

  Mercedes

 67. Hi there,

  We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

  – Guaranteed: We guarantee to gain you 400-1200+ followers per month.
  – Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche.
  – Safe: All actions are made manually. We do not use any bots.

  The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

  If you are interested, and would like to see some of our previous work, let me know and we can discuss further.

  Kind Regards,
  Libby

 68. Hi,

  I’ve just been on to kutri.org and thought this would suit you down to the ground.

  How would you like an AI assistant that can help you create high-quality videos, turn blogs into videos, and powered with a human-like voice-over?

  You can find out more here… https://shorturl.at/mnsOY

  Regards,
  Eva

 69. Get The Worlds Greatest Magic Sand Free Beach Mat!

  Watch sand, dirt & dust disappear right before your eyes! It’s perfect for beach, picnic, camping or hiking.

  Act Now And Receive A Special Discount For Our Magic Mat!

  Get Yours Here: https://magicmats.co

  Enjoy,

  Crystal

 70. Hey there,

  I hope this email finds you well. I wanted to let you know about our new BANGE backpacks and sling bags that just released.

  The bags are waterproof and anti-theft, and have a built-in USB cable that can recharge your phone while you’re on the go.

  Both bags are made of durable and high-quality materials, and are perfect for everyday use or travel.

  Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: http://bangeshop.com

  Regards,

  Quinton

 71. Hi there,

  We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

  – Guaranteed: We guarantee to gain you 400-1200+ followers per month.
  – Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche.
  – Safe: All actions are made manually. We do not use any bots.

  The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

  If you are interested, and would like to see some of our previous work, let me know and we can discuss further.

  Kind Regards,
  Megan

 72. Good Morning

  Looking to improve your posture and live a healthier life? Our Medico Postura™ Body Posture Corrector is here to help!

  Experience instant posture improvement with Medico Postura™. This easy-to-use device can be worn anywhere, anytime – at home, work, or even while you sleep.

  Made from lightweight, breathable fabric, it ensures comfort all day long.

  Grab it today at a fantastic 60% OFF: https://medicopostura.com

  Plus, enjoy FREE shipping for today only!

  Don’t miss out on this amazing deal. Get yours now and start transforming your posture!

  All the best,

  Lorenza

 73. Hi there,
  Monthly Seo Services – Professional/ Affordable Seo Services
  Hire the leading seo marketing company and get your website ranked on search engines. Are you looking to rank your website on search engines? Contact us now to get started – https://digitalpromax.co/la/ Today!

 74. Hi

  I wanted to reach out and let you know about our new dog harness. It’s really easy to put on and take off – in just 2 seconds – and it’s personalized for each dog.
  Plus, we offer a lifetime warranty so you can be sure your pet is always safe and stylish.

  We’ve had a lot of success with it so far and I think your dog would love it.

  Get yours today with 50% OFF: https://caredogbest.com

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  Have a great time,

  Nikole

 75. Get The Worlds Greatest Magic Sand Free Beach Mat!

  Watch sand, dirt & dust disappear right before your eyes! It’s perfect for beach, picnic, camping or hiking.

  Act Now And Receive A Special Discount For Our Magic Mat!

  Get Yours Here: https://magicmats.co

  Enjoy,

  Tania

 76. Hi there

  Is your dog’s nails getting too long? If you’re tired of going to the vet or groomer to get them trimmed, why not try PawSafer™?
  With PawSafer™, you can trim your dog’s nails from the comfort of your own home, and it only takes a few minutes!

  PawSafer™ is the safest and most convenient way to trim your dog’s nails, and it’s very affordable.

  Get it while it’s still 50% OFF + FREE Shipping

  Buy here: https://pawsafer.net

  Cheers,

  Jefferey

 77. Good day

  Is your dog’s nails getting too long? If you’re tired of going to the vet or groomer to get them trimmed, why not try PawSafer™?
  With PawSafer™, you can trim your dog’s nails from the comfort of your own home, and it only takes a few minutes!

  PawSafer™ is the safest and most convenient way to trim your dog’s nails, and it’s very affordable.

  Get it while it’s still 50% OFF + FREE Shipping

  Buy here: https://pawsafer.net

  To your success,

  Regan

 78. World’s Best Neck Massager Get it Now 50% OFF + Free Shipping!

  Wellness Enthusiasts! There has never been a better time to take care of your neck pain!
  Our clinical-grade TENS technology will ensure you have neck relief in as little as 20 minutes.

  Get Yours: https://hineck.co

  Best Wishes,

  Sasha
  Tapahtumarikas tapaninpäivä | Kutri

 79. Hi there,

  We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

  – Guaranteed: We guarantee to gain you 400-1200+ followers per month.
  – Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche.
  – Safe: All actions are made manually. We do not use any bots.

  The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

  If you are interested, and would like to see some of our previous work, let me know and we can discuss further.

  Kind Regards,
  Megan

  If you are not interested please unsubscribe here: https://removeme.click/unsubscribe.php?d=kutri.org

 80. Looking for unique advertising that doesn’t cost thousands of dollars to deliver mediocre results? How about contact form blasting? This is how I’m reaching out to you right now! Cost is less than a hundred dollars to send to a million forms. For more info hit me up on Skype here: live:.cid.303294bd15a81bc7

 81. Hi there,

  We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

  – Guaranteed: We guarantee to gain you 300-1000+ followers per month.
  – Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche.
  – Safe: All actions are made manually. We do not use any bots.

  The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

  If you are interested, and would like to see some of our previous work, let me know and we can discuss further.

  Kind Regards,
  Libby

 82. Hey

  Looking to improve your posture and live a healthier life? Our Medico Postura™ Body Posture Corrector is here to help!

  Experience instant posture improvement with Medico Postura™. This easy-to-use device can be worn anywhere, anytime – at home, work, or even while you sleep.

  Made from lightweight, breathable fabric, it ensures comfort all day long.

  Grab it today at a fantastic 60% OFF: https://medicopostura.com

  Plus, enjoy FREE shipping for today only!

  Don’t miss out on this amazing deal. Get yours now and start transforming your posture!

  Thanks for your time,

  Russ

 83. Hello Kutri Young at heart

  We noticed that your website is only listed in 8/2500+ directories.

  This will severely affect the clients you get for The worldwide context

  Visit us on DirectoryBump.com to get listed in all the directories.

 84. New Multifunction Waterproof Backpack

  The best ever SUPER Backpack: Drop-proof/Scratch-resistant/USB Charging/Large capacity storage

  50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

  Buy now: https://thebackpack.co

  Kind Regards,

  Sheena

 85. Hi,

  We are experts in finding interested customers for your business by utilizing our 50+ million mailing list of consumers and businesses across the world. We also have over 3 million followers on social media.

  We do all the heavy lifting for you and send interested customers your way. All you have to do is get back to them and make the sale.

  Interested? Let us know your budget and we’ll get back to you soon.

  Warm Regards,
  Charlotte

  If you are not interested, simply unsubscribe here: https://removeme.click/em.php?d=kutri.org

 86. Wondering why SEO matters for your business?

  Visibility Boost:
  Be found by potential customers with improved search engine rankings.

  Organic Traffic Surge:
  Increase website traffic naturally, reducing reliance on paid ads.

  Credibility and Trust:
  Establish your brand as a credible and trusted authority.

  Enhanced User Experience:
  Optimize your site for a seamless, user-friendly experience.

  Ready to unlock these benefits? Let’s chat about tailoring an SEO strategy for your business. Click here for more information https://alwaysdigital.co/

 87. Do you do contact form blasts? I have a list of over 30 million website contact forms for sale, all fully tested with gsa and confirmed working. Don’t do any blasts? Why not? I can either provide the service for you or show you how to do it and where to buy the best software for doing this. Shoot me an email or Skype me at my contact info below.

  P. Stewart
  Skype: live:.cid.e169e59bb6e6d159
  Email: ps79754@gomail2.xyz

 88. I have 100% fully verified website contact forms for sale. Do your own blasts – save money!

  Quantity Price
  =====================
  500,000 $50
  1 Million $99
  5 Million $199
  10 Million $299
  20 Million $499

  Credit card payment accepted, download links provided same day of purchase. Get in touch with me at my email/skype below for more info or if you would like to order.

  P. Stewart
  Skype: live:.cid.e169e59bb6e6d159
  Email: ps590 60@gomail2.xyz

 89. I now offer contact form blasting service. With my DFY service you can either do a targeted blast to only websites that match your criteria or bulk blast large volumes of sites worldwide. Prices start at just $50 to reach 500,000 bulk sites. Contact me at my email or skype below for details.

  P. Stewart
  Skype: live:.cid.e169e59bb6e6d159
  Email: psKa7 8sg@gomail2.xyz

 90. Good Morning

  I wanted to reach out and let you know about our new dog harness. It’s really easy to put on and take off – in just 2 seconds – and it’s personalized for each dog.
  Plus, we offer a lifetime warranty so you can be sure your pet is always safe and stylish.

  We’ve had a lot of success with it so far and I think your dog would love it.

  Get yours today with 50% OFF: https://caredogbest.com

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  Enjoy,

  Earlene

 91. AI is here to change the world, and people are going crazy over it

  So the question is, would you like a piece of that pie?

  BrainBox – The World’s First AI App Let You Launch Your Own “ChatGPT-like” AI Chatbot with 50 stunning AI features

  You can even customize this AI Chatbot with your own domain, branding and style and charge people for using it.

  Forget paying huge fees for Content Writers, Programmers, Designers, Translators, Video Editors, SEO Experts, Customer Support, etc

  BrainBox handles all of that for you 100%

  >> Click Here To See The Live Demo & Get Full Access Before Price Increases

  Use my coupon code: bit.ly/BrainBoxExclusive

  To get access to BrainBox you need just 4 easy steps away

  Step1: Login to BrainBox Cloud-Based App ( super-easy to navigate dashboard)

  Step 2: Create- With Just One Click, Create Your Very Own ChatGPT-Like AI Chatbot( this takes just few minutes)

  Step 3: Now Launch- You’re Ready To Charge Millions Of Hungry Customers For Using Your Very Own AI Chatbot.

  Step 4: Start Getting Paid by your Customers and Clients

  BrainBox comes with over 50 AI features that which includes ;

  Write engaging, high quality content for videos, blogs, scripts, emails, newsletters, ebooks literally anything

  Turn plain text into engaging, professional videos that attract thousands of free hits of traffic

  Generate the best AI designs that put 99% of graphic designers to shame, in just seconds

  Design salespages, sales funnels, fully functional blogs

  Proofread your writing without paying anything

  Translate your writing to over 50 different languages and profit

  That’s just a tiny fraction of all the features that BrainBox has to offer…

  Using BrainBox will give you full control and cut down your expenses on hiring freelancers that give you low service .

  >> Get Unlimited Access to BrainBox AI Technology

  bit.ly/BrainBoxExclusive

  And to make this a no-brainer, the first 25 people will get full access to my 100 bonuses.

  PS: If you act now, you will instantly receive [bonuses] worth over $14,659.44… This bonus is designed specifically to help you get 10x the results, in half the time required

  >>Click here to secure your access to BrainBox today

  bit.ly/BrainBoxExclusive

  Sincerely,

  James

 92. Hi there,

  My name is Branden from Monkey Digital,

  Allow me to present to you a lifetime revenue opportunity of 35%
  That’s right, you can earn 35% of every order made by your affiliate for life.

  Simply register with us, generate your affiliate links, and incorporate them on your website, and you are done. It takes only 5 minutes to set up everything, and the payouts are sent each month.

  Click here to enroll with us today:
  https://www.monkeydigital.org/affiliate-dashboard/

  Think about it,
  Every website owner requires the use of search engine optimization (SEO) for their website. This endeavor holds significant potential for both parties involved.

  Thanks and regards
  Branden Peltier
  Monkey Digital

 93. Supercharge your online presence! Let us blast your classified ads across 2,000+ high-traffic pages in the US and Canada, along with 500+ blogs and 150+ social sites. Our manual submission service targets the right platforms. Monitor and tweak your ad for optimal results. Elevate your message, expand your reach, and boost your website’s SEO effortlessly!

  For details, shoot me an email or Skype me at my contact info below.

  P. Stewart
  Skype: live:.cid.f2bf75b5a952541b
  Email: philstewart@myyahoo.com

 94. 7 page static website/ Contact form/ Slider – starts from $80
  Unlimited categories/ products/ Slider/ Contact form/ Payment gateway integration/ Ecommerce website – stats from $300

  All websites are mobile responsive and SEO friendly. Professional and afforable website design and development

  Hire our developers at https://speedexpert.co/wp-development/

 95. You’re reading this message and I can make millions of people read your message the exact same way!. You can reach a million sites for just under $100 Hit me up via email or skype for details.

  P. Stewart
  Skype: live:.cid.e169e59bb6e6d159
  Email: ps8330@gomail2.xyz

 96. If you’re into hassle-free online content, you’ve got to check out TrendHunterAI. It’s like having an AI assistant for your site. Here’s the link: https://bit.ly/3Hgty7z

  Keep kickin’ ass over there at kutri.org!

  – Tera

 97. How does pulling in 3.5K+ a day sound?

  That’s what Chris is making with his 10 AI apps…

  Now you can get these SAME 10 AI apps…

  …his most profitable AI Apps…

  Along with case studies for making 120 to 5K/ day…

  Wait… what?

  Find out more >> bit.ly/AiApps

  He’s including resell rights too?

  This is vintage and cutting edge AI, like always…

  …full of awesome…

  Imagine having the power (and the resell rights) to these:

  VidGPT – create AI videos, with voice-overs, royalty-free images, videos & text-slides right from your browser and much more… easily worth the price of admission alone…

  Passive GPT MultiModal ChatGPT – Give Chat-GPT ”ears” + plug it into ANY audio source or YouTube video – for an unlimited stream of content from other people’s videos…

  Infinite AI – Build Unique AI Software – Create your own unique, sellable, password-protected software apps, powered by Chat-GPT! This is the SAME tech he used to build my 1k selling ”AI Commissions” app!

  And that’s just THREE of the 10 AI apps you’ll pick up today… with QuickStart Guide, training… piles and piles of training videos so you’ll have everything you need…

  …to be an AI Wizard… if you want…

  In the meantime, you can get ALL of these amazing apps for a ONE time fee, 96% off…

  …but hurry, this is a VERY limited time offer…

  Get this and watch your profits explode in 2024… >> bit.ly/AiApps

  To Your Success,
  Chase

 98. Now you can post your ad to millions of contact forms just like the ad you’re reading now!. It’s way more affordable than conventional advertising. Contact me at my email or skype below for details.

  Phil Stewart
  Skype: live:.cid.e169e59bb6e6d159
  Email: ps2033 Vd@gomail2.xyz

 99. Earn up to $60,000 USD as a 4U2 Inc. Independent Contractor Agent! We’re seeking individuals worldwide with computer access, fluent English communication skills, and a desire to save time and money for suppliers, buyers, and salespersons in our E-Commerce Marketplace. Join our mission to ”Save Suppliers, Buyers, and Salespersons Time, Money, and make Money!” Contact us at 4u2inc123@gmail.com for more info..

 100. START YOUR DAY is a daily newsletter that shows you easy ways to make money, gives you ideas to easily learn new skills, as well as giving you helpful ways to lose weight and just about anything else you can think of – DAILY!

  LEARN MORE: https://StartYourDayIdeas.com

 101. This message showed up to you and I can make your message show up to millions of websites the same way. It’s awesome and low-cost.For more information, please email me or skype me below.

  P. Stewart
  Email: 9894lu@gomail2.xyz
  Skype: live:.cid.37ffc6c14225a4a8

 102. $40 per hour, regular work

  Have you ever written short email messages before?

  We need to talk if you have that skill set.

  We are currently looking for new beginner-paid remote workers who want to start work right away!

  All employers hiring through our company are looking for people with no previous experience but are willing to learn.

  These are remote positions, meaning that as long as you can work the required hours, you can work from home.

  Click here to complete your application if interested.

  >> https://3314d6rhpbg17ucafp5h12521w.hop.clickbank.net

  In this position, you will be assigned tasks related to sending promotional email messages about various products and services.

  You must write in clear English with no errors and provide consistency so we can rely on you to produce many weekly messages.

  The rate we offer varies depending on what kind of assignment(s) you’ll take. Still, generally speaking,

  it ranges between $40-$80 per hour depending on what service(s) they entail and your level of expertise.

  Interested? Check out this page before completing an application to get everything important!

  Best of luck!

 103. You saw this message and I can send your message to millions of sites just like this. It’s amazing and affordable.For more information, please email me or skype me below.

  P. Stewart
  Email: nyfmdc@gomail2.xyz
  Skype: live:.cid.2bc4ed65aa40fb3b

 104. kutri.org,

  I trust this message reaches you in good health. I’m contacting you to present a unique opportunity to significantly improve your business’s online profile and credibility. For only $300, we can facilitate the collection of 30 genuine, 5-star Google reviews from verified customers. These genuine reviews can dramatically improve your standing, draw in a wider audience, and ultimately raise your sales by creating trust and confidence in your brand.

  Our process is clear, ethical, and crafted to reflect the genuine, positive experiences your customers have with your business. Let’s work together to make your business be distinguished and drive more happy customers to your doorstep.

  Excited to aid your business excel online!

  Let me show you why reviews are so important, order here:
  https://bit.ly/30-google-reviews-16

  Best regards,
  Selena Biermann

 105. Hi

  We recently came across your website kutri.org and noticed some crucial SEO errors which is stopping your site from reaching to a wider audience. To help, we’re offering a complimentary SEO audit covering on-page optimization, backlinks, technical SEO, and content relevance.

  If you are interested, please send a hello to getrankify@gmail.com along with your website URL.

  Thanks
  Garfield Aragon

 106. You saw this message and I can send your message to millions of sites just like this. It’s amazing and affordable.If you are interested, you can reach me via email or skype below.

  P. Stewart
  Email: hyxmps@gomail2.xyz
  Skype: live:.cid.2bc4ed65aa40fb3b

 107. Daily 7-second ritual activates the billionaire brain wave

  You may have already read or listened to the book “Think and grow rich”…

  But the leaked CIA research reveals a powerful sound wave…

  When heard for 7 mins every day…

  Start attracting money in your life.

  From all directions.

  Because this brain wave targets your hippocampus, a walnut-sized region in your brain…

  Which is activated in wealthy people…

  But dormant in the average person.

  The leaked experiment shows you how to activate and grow your hippocampus…

  So, money and abundance start flowing into your life.

  (If the page is still up), you can discover the truth here:

  —> https://2052c9pbo8m16m636fz8plqo4z.hop.clickbank.net

  To unsubscribe reply with the word unsubscribe in the subject.

 108. For a limited time we would like to offer you a NO-COST Reputation Video that you can put on your Website, LinkedIn, Facebook, Instagram etc.

  We simply turn your static 5 Star Reviews into SEO content and will be seen on the Front Page of Google when prospects are looking up your Online Reputation.

  What’s the Catch – excellent question – if you like the video we produce for you, all we need from you is 3 referrals.

  When you introduce them to us, they will get a 50% Discount from our retail pricing.

  GET YOUR NO-CHARGE VIDEO HERE:
  https://YourFreeReputationVideo.com

  Thank You,
  Media Relations

 109. Are you okay running your business without much funds? This could slow down growth and delay returns on your business.

  Now you have the Opportunity to Fund your Busineses and Projects without stress and without the burden of repayment as our interest in first for the growth of your business and projects, and for your to arrive at your desired business goals and dreams.

  Take advantage of our Funding opportunity and get funded on your business and Projects within days and have an ample number of years/Loan Term Period which gives you time to grow and achieve your business goals.

  Give us a call on:
  +852 3008 8373,
  or write us at:
  info@capitalfund-hk.com

 110. Hi,

  Personal loans online, real-time approvals

  When you need cash now, why wait? If you have a regular source of income and need funds fast, apply now for a loan up to $5,000!

  Apply today and if approved, money can deposit funds directly into your account as soon as the next business day.

  APPLY HERE https://zwoops.com/loanoffer

  Cheers,

  Leonor

 111. Tired of sky-high internet costs? Get ready for a game-changer!
  Get High-Speed Fiber Internet as low as $19.95!

  – No long contracts: Freedom first
  – Unlimited browsing: No data caps
  – Easy setup: Free expert installation
  – Seamless connectivity: Top routers for all devices
  – Go fiber fast: Superior speed and reliability.

  Worried about costs?
  Lifeline support can save you up to $9.25/month on broadband.

  Don’t miss out
  Check your speeds, get high-speed internet and save
  Click the link to find out which programs are available in your area.
  https://bit.ly/3uSe9I7

 112. Hi,

  Acknowledging Your Message

  Increase Your Website Traffic Without Writing a Single Word: Here’s How.

  In just five minutes, you can tap into Google in a little-known way to get free traffic to any product or service, creating an unstoppable passive income.

  See how it works for FREE here
  https://zwoops.com/access-google-hack-page/

  Thank you and have a good day,

  Rubye

 113. Hello

  I wanted to reach out and let you know about our new dog harness. It’s really easy to put on and take off – in just 2 seconds – and it’s personalized for each dog.
  Plus, we offer a lifetime warranty so you can be sure your pet is always safe and stylish.

  We’ve had a lot of success with it so far and I think your dog would love it.

  Get yours today with 50% OFF: https://caredogbest.com

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  Have a great time,

  Jill

 114. FREE Reputation Video for your Website, LinkedIn, Facebook, Instagram etc.

  We turn your 5 Star Reviews into SEO videos that show up on Google’s Front Page when your Online Reputation is searched.

  The Catch – if you enjoy the video, just give us 3 referrals and they will get a 80% Discount. http://learnmore-free-review-videos.info

 115. Hi,

  Grateful for Your Contact

  How to Drive More Traffic to Your Website Without Generating New Content.

  In just five minutes, kutri.org can tap into Google in a little-known way to get free traffic to any product or service, creating an unstoppable passive income.

  See how it works for FREE here :
  https://cx2e.short.gy/FreeTraffic

  Thank you and have a good day,

  Patricia

 116. Hello dear kutri.org manager,

  I’m reaching out from Promocrown, a company specializing in website monetization strategies.

  We are interested in potentially purchasing some of your website traffic.

  We offer a straightforward arrangement where we pay weekly, with a low minimum revenue requirement of just $25.

  If this opportunity interests you, please visit promocrown.com/monetize/ for more information.

  There, you can find details about our partnership program and how we can work together to maximize your website’s revenue potential.

  Looking forward to hearing from you and discussing this further.

  Best regards,

  Juliann
  Business Development Director

 117. Interested in maximizing your reach? You’re reading this message and I can get others to read your ad the exact same way! Drop me an email below to learn more about our services and start spreading your message effectively!

  Phil Stewart
  Email: ju1ghq@gomail2.xyz
  Skype: live:.cid.2bc4ed65aa40fb3b

 118. Are you okay running your business without much funds? This could slow down growth and delay returns on your business.

  Now you have the Opportunity to Fund your Busineses and Projects without stress and without the burden of repayment as our interest in first for the growth of your business and projects, and for your to arrive at your desired business goals and dreams.

  Take advantage of our Funding opportunity and get funded on your business and Projects within days and have an ample number of years/Loan Term Period which gives you time to grow and achieve your business goals.

  Give us a call on:
  +852 3008 8373,
  or write us at:
  info@capitalfund-hk.com

 119. Did you know that a mere 1% of users bother to browse past the first page of search results? Don’t miss the chance to attract more traffic – get a complimentary website SEO audit today and boost your search engine ranking. Click here to fill out the form for Free SEO Website Audit: https://badgerdigitalmarketingsolutions.com/contact/

 120. Most of us like to partake in a little vino, a cocktail, or a nice cold brewski every now and then…

  And I’m one of them 🙂

  However, recent studies prove the #1 sign you drink too much is excess lower belly fat (also referred to as ”Liver Belly”).

  That’s because the entire fat-burning process depends on a healthy liver.

  And although alcohol is normally quite damaging to your liver…

  The ancient Mediterranean ritual you’ll see at the link below naturally protects, purifies, and rapidly cleanses your liver of EVERY form of alcohol…

  Allowing you to enjoy a few drinks while promoting weight loss at the same time!

  That’s why, if you’re gonna drink alcohol, just follow this simple Mediterranean Ritual beforehand (takes 30 seconds).

  Check it now: https://tinyurl.com/mediteraneanritual

 121. Hey, it’s been a proper rollercoaster journey for me,

  but finally I’ve managed to build platform connecting ppl with mobile car valeters (think Uber Eats for car cleaning!). Came upon your site & thought you might like the idea.

  Dw I’m not about to sell you backlinks or a cheap website. lol

  In 2 weeks I’ve launched a full MVP – valeters can accept online bookings & payments (I take an 18% cut). Also I’ve automated free listings for UK valeting companies, already indexed & ranking on Google.

  As a fellow founder, I know you know the challenges with new companies. I’m basically looking to raise £60k for 15% equity to fuel growth.

  If keen, let’s chat more on a call. No pressure tho. Worst case, we can swap founder war stories! Always appreciate advice.

  Thanks for your time mate, I know it’s precious!

  Cheers,
  Jack
  jack@wearepython.com

 122. Hey there, ready to take your ad game to the next level? Imagine your message popping up in website contact forms all over the world, reaching heaps of potential customers! Starting at just under $100, our affordable packages pack a punch. Shoot me an email now to chat more about getting your brand out there! Let’s make some noise together!

  P. Stewart
  Email: nsjmnq@mail-to-form.xyz
  Skype: form-blasting

 123. Get Found On The First Page of Google in Less Than 2 weeks by Using our Priority Stealth S.E.O. Syndication Method.

  Pay us once and you’ll get Organic Search Engine Results using videos that will continue to drive traffic 24/7 year round!

  The Benefits are incredible – since by paying us once there will be:

  – No Additional Ad spend needed!

  – No Additional Costs for Ad copy!

  – No Additional Costs per Clicks!

  – No Commercial Licensing fees ever!

  Get Started Today and Get Seen Tomorrow!

  Learn More: Reviews2Videos.com

 124. What’s up,

  Are you ready for Finest Online Casino Adventure?

  This casino boasts 5,250 top-tier games and industry-leading bonuses. With a generous welcome offer for newcomers and ongoing promotions for regulars, players can enjoy extended gaming sessions and increased winnings.

  Unlock Your Exclusive Bonus – Sign Up Now!
  https://track.aso1.net/link?z=116268

  Bet, Spin, Win: Your Gateway to Luck Starts at Our Casino

  Maureen

 125. hi, just a warning,

  It’s been some time since we last communicated, but I just got emailed something online about kutri.org and thought it important to email you guys to disprove this article.

  It looks like there’s some unfavorable news that could be detrimental.
  Understanding how fast misinformation can spread and hoping not you to be unprepared, I thought it best to inform you.

  Here’s where I came across the info:

  https://ibit.ly/qYuvb

  I’m hoping it’s all a mix-up, but it seemed prudent you should know!

  Best wishes,
  Homer

 126. Do not stay out of business, or close down due to lack of Funding and finance. Your projects, businesses and financial needs is completely possible.

  You can now fund your projects, businesses without worries of repayment as you can have ample amount of time to execute your projects and businesses and build up, grow financially, to achieve your complete set goals.

  Are you also a broker/consultant? Make life easy for various of your clients globlly to help provide funding for their various Businesses and Projects, edging them towards a better buiness and financial goals.

  Chu Yeung
  Customer Care Department
  info@charterunionfin.com
  +852 8199 9324

 127. Hey

  Looking to improve your posture and live a healthier life? Our Medico Postura™ Body Posture Corrector is here to help!

  Experience instant posture improvement with Medico Postura™. This easy-to-use device can be worn anywhere, anytime – at home, work, or even while you sleep.

  Made from lightweight, breathable fabric, it ensures comfort all day long.

  Grab it today at a fantastic 60% OFF: https://medicopostura.com

  Plus, enjoy FREE shipping for today only!

  Don’t miss out on this amazing deal. Get yours now and start transforming your posture!

  To your success,

  Anderson

 128. Hello, this is Ken from Illuminated Hosters. I’m contacting you back regarding the hosting upgrade due to the new traffic surge your site has been getting. You can reach me +1-484-291-1587. Talk to you then.

 129. Hey, looking to boost your ad game? Picture your message hitting website contact forms worldwide, grabbing attention from potential customers everywhere! Starting at just under a hundred bucks my budget-friendly packages are designed to make an impact. Drop me an email now to discuss how you can get more leads and sales now!

  Phil Stewart
  Email: mq9kju@submitmaster.xyz
  Skype: form-blasting

 130. Hello,

  Are you seeking a top-notch domain name for your shopping endeavor?

  Perhaps this one fits the bill for you?
  shopglasses.shop

  Could you inform me if you have any interest?

  Thank you and have a great day,

  Jacquelyn

 131. Hello,

  Are you seeking a top-notch domain name for your business ?

  Perhaps this one fits the bill for you?
  https://twtr.to/TripDeals

  Could you inform me if you have any interest?

  Thank you and have a great day,

  Michelle

 132. hey, jsut a warning

  It’s been some time since we last communicated, but I recently stumbled upon a very negative opinon online about kutri.org and felt compelled to message you guys to validate this review.

  It appears like there’s some negative press that could be detrimental.
  Understanding how fast misinformation can spread and hoping not you to be taken by surprise, I thought it best to notify you.

  Here’s the source of the info:

  https://ibit.ly/ONW8Y

  I hope it’s all a mix-up, but I thought it best you should know!

  Best wishes,
  Merlin

 133. Hello there,

  I hope this email finds you well. I wanted to let you know about our new BANGE backpacks and sling bags that just released.

  The bags are waterproof and anti-theft, and have a built-in USB cable that can recharge your phone while you’re on the go.

  Both bags are made of durable and high-quality materials, and are perfect for everyday use or travel.

  Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: http://bangeshop.com

  Regards,

  Irving

 134. Hi,

  If you are one of the sufferers of the common problems nails have, then you are in luck! Our Toenail Clippers is here to help. It has a specially designed clip that can help those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, and thickened nails.

  We are confident that our Toenail Clippers will provide you with the results you are looking for.

  Get yours today with 60% OFF: https://podiatristusa.sale

  Thanks and Best Regards,

  Moshe

 135. Ready to blast your message across the digital universe? Just as you’re engaging with this ad, imagine your brand message reaching countless website contact forms worldwide! Starting at just under $100, unlock the potential to reach 1 million forms. Reach out to me below for details

  P. Stewart
  Email: zmnyl6@submitmaster.xyz
  Skype: form-blasting

 136. Hey

  The New Powerful LED Flashlight is The Perfect Flashlight For Any Situation!

  The 3,000 Lumens & Adjustable Zoom gives you the wide field of view and brightness other flashlights don’t have.

  50% OFF + Free Shipping! Get it Now: https://linterna.cc

  Sincerely,

  Lamont

 137. World’s Best Neck Massager Get it Now 50% OFF + Free Shipping!

  Wellness Enthusiasts! There has never been a better time to take care of your neck pain!
  Our clinical-grade TENS technology will ensure you have neck relief in as little as 20 minutes.

  Get Yours: https://hineck.co

  Regards,

  Novella
  Tapahtumarikas tapaninpäivä | Kutri

 138. I was interested in whether or not you would like me to blast your ad to millions of contact forms. You’re reading this message so you know others will read yours the same way. Take a peek at my site below for info

  http://rsp2jm.blast-to-forms.xyz

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

20 + twelve =