Tapahtumarikas tapaninpäivä

kuusienkeli15Yllä oleva kuva oikeastaan kiteyttää koko meidän tapaninpäivämme. Huhheijaa. Voin onnekseni kertoa, että olemme kaikki hengissä ja hyvissä voimissa, mutta päivä kului lähinnä aineellisten vahinkojen parissa.

Aamulla löysin ensin ison lasilyhtyni pihalta myrskyn murskaamana. No big deal, mutta otti päähän, kun se oli loppusyksystä lähtien seissyt tuulikaapissa suttuisena ja täynnä jälkiä ruohonleikkurin silppusateesta, ja olin juuri jouluksi saanut vihdoin sen puhtaaksi, irrottanut lasit ja kiillottanut ja kuurannut ja koonnut taas kasaan.

Systeri siinä poikkesikin päivälenkillään, mutta viipyi kovin lyhyen tovin, sillä halusi jatkaa ulkoiluaan, ja isännän serkku oli perheineen tulossa meille piipahtamaan. Kohta vierailun jälkeen touhusinkin keittiössä, kun kuului yhtäkkiä ihan valtaisa ryminä ja heti päälle Onnin parkuminen. Säntäsimme tohkeissamme katsomaan, mitä oli tapahtunut, ja eikö tämä pieni Karate-Kid ollut isosiskonsa kurinpidollisia toimia vastustaessaan potkaissut oveaan, mutta osunut vahingossa oven huurrelasi-ikkunaan, joka nyt oli osittain sirpaleina lattialla ja loput oli säpäleinä karmeissa tipahtamalla hetkellä minä hyvänsä.

Nyt oli onni onnettomuudessa sanonnan kaikissa merkityksissä, sillä pikkukaveri oli saanut kantapäähänsä aivan mini-minisen haavan, josta juuri ja juuri tuli sen verran verta, että potilas halusi siihen laastarin. Ja sitten siivoamaan sotkua! Isäntä avasi vasaralla pokat kunnolla, että saatiin viimeisetkin lasinrippeet pois ikkuna-aukosta, meitsi keräsi isompia lasinpaloja sankoon ja Julia imuroi. Onni oli aivan pois tolaltaan tapahtuneesta, ja vaikka hän sai toruja hölmöilystään, lohduttelimme häntä myös kovasti toteamalla, että vahinkoja tietysti aina joskus tapahtuu. Mä olin lähinnä helpottunut siitä, ettei jouduttu lähtemään sairaalaan tikkaamaan ketään!

Alkuillan Julle, isäntä ja minä vietimme leffassa katsomassa uutta Star Warsia, sillä aikaa kun pojat oleskelivat yhdessä kotona uuden pleikkarinsa lumoissa. Juho oli jo nähnyt leffan, ja Onnia pidimme liian pienenä katsomaan moista räiskintää. Tykkäsimmekin elokuvasta koko lailla, tuntui jotenkin tosi symppikseltä nähdä Harrison Ford ja Carrie Fisher valkokankaalla, ja tykästin myös Daisy Ridleyn roolisuorituksesta, joskin totesimme Julian kanssa aivan yhteen ääneen sen, että hänessä häiritsi ilmiselvä samankaltaisuus Keira Knightleyn kanssa  –  suu ja koko kasvojen alaosa, tapa puhua, erittäin posh brittiläinen aksentti, jopa tapa liikehtiä.

Palasimme leffasta tyytyväisinä ja nälkäisinä, ja tuskin olin päässyt keittiöön värkkäämään jouluruokaan kyllästyneelle perheelle paistinperunoita ja nakkeja, kun kuului taas hirveä rymähdys. Mä olin ihan että ei voi olla totta, mitä NYT, ja kun säntäsin ulos keittiöstä, porukka oli pystyttämässä joulukuusta, joka oli kaatunut.

!!!

Siitä kuusesta on ollut nyt niin paljon riesaa, etten KOSKAAN enää osta yksin ja omin päin tähän talouteen joulukuusta. Mä kun luulin tekeväni hyvän teon raahaamalla se ajoissa Eurajoelta, mutta perhe on virnistellyt sen rungon vinoudelle niin paljon, että hyvä on, tästä lähtien tyydyn siihen, mitä isäntä tänne tuo. Mä kun vaan katsoin, että se on tuuhea, mutten juuri kiinnittänyt muuhun huomiota. Anyway, painopiste on sen verran keskikohdan ulkopuolella, että kun sitä oltiin aiemmin päivällä tönitty muutaman kerran, kevyt kosketus katkaisi kamelin selän eli kuusen tasapainon.

Ja jälleen onni onnettomuudessa: se EI kaatunut olkkarin lasipöydän päälle, eikä YKSIKÄÄN kuusen lasipalloista tai -sydämistä särkynyt. Ainut rikki mennyt koriste on tuo kuvassa näkyvä muovinen jouluenkeli, joka kuuluu aina kuusen latvan lähelle ripustettavaan enkelitrioon. Tänään korjasin enkeliparan pikaliimalla ja siellä se taas killuu.

joulukynttilat15Että tällaista tänne. Siskoni vastasi tekstiviestiini tapahtuneista, että ei teillä ainakaan tylsää ole. – Ei, ei ole. Menihän tossa jo aatto ja joulupäivä varsin rauhaisissa merkeissä, niin että olikin jo aika vähän tapahtua jotain raflaavaa.

121 thoughts on “Tapahtumarikas tapaninpäivä

 1. Tekeville sattuu ja Onnilla oli onni mukana, eikä käynyt pahemmin. Huh huh. Nyt luulisi vahinkokiintiön olevan täynnänsä. Uusin kujein kohti vuotta 2016!

  • Äläpä muuta viserrä. Touhoankka vietiin nyt pariksi päiväksi mummolaan, saadaan ehkä hieman lepoa mekin 😀

 2. Hey there,

  There are LAST FEW DAYS to get our bestselling databases with savings…
  …you will NOT get it at this price point ever again.
  So I want to make sure you know…

  This is a rare opportunity for you to get your hands on to our most popular databases that are designed to grow your business faster and more easily…
  And, as always, our offers come with a flat 50% OFF on email lists of your choice.

  It’s that simple.
  So don’t miss out… If you’re looking for more traffic, leads, and sales without breaking the bank, go to http://www.EmailDataPro.com to find out more!

  I hope to hear from you soon!
  To your success in 2021 & beyond,
  Emaildatapro.com

 3. Are visitors to your site starting to dry up? Don’t worry, it happens to everyone sooner or later. It could be that Google tweaked their algorithm or your competition has found a way to move up higher in the search results for your keywords. We have a solution for this. We can post ads for your site on thousands of high traffic shopping sites which will not only generate sales and leads for you but also boost your off-site SEO and improve your Google rank. More details here: http://www.unlimitedtrafficforyoursite.xyz

 4. Good day

  Meet your best Buds – True Wireless Earbuds with amazing sound, convenience, portability, & affordability!

  Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: musicontrol.online

  Cheers,

  Bette
  Tapahtumarikas tapaninpäivä | Kutri

 5. Hi there

  Buy medical disposable face mask to protect your loved ones from the deadly CoronaVirus. The price is $0.28 each. If interested, please check our site: pharmacyoutlets.online

  Thanks and Best Regards,

  Heath

 6. Hello there

  Full Body Resistance Band Kit – The best and cheapest athletic gear available on the market today.
  Do a full body workout from the comfort of your home. You don’t even need a gym anymore!

  Save 50% OFF + FREE Worldwide Shipping
  Shop Now: ametathletics.online

  All the best,

  Dante

 7. Hello,

  It is with sad regret to inform you that DataList.biz is shutting down. We have made all our databases available for you at a one-time fee.

  You can visit us on DataList.biz

  Regards.
  Issac

 8. Hi there,

  Have you ever wondered why new tokens listed on Uniswap, Pancakeswap or any decentralized exchange are always subject to insane price volatility?

  Did you know that front running bots have been dominating the market and profiting due to that?

  Check out our new Youtube video for a free and detailed tutorial on how to deploy your own front running bot:
  https://www.youtube.com/watch?v=NYCG0JEEhvQ

  Kind Regards,
  Lilian

 9. It is with sad regret to inform you DataList.biz is shutting down on 31 March 2022.

  We have made available databases per country for all companies available..

  You can view our samples and download databases instantly on our website DataList.biz

 10. It is with sad regret to inform you that ZippyLeads.org is shutting down.

  We have made available over 300 million records for $149.

  Regards,
  ZippyLeads.org

 11. ZippyLeads.org is running an easter special till the 18th of April.

  Get all the leads you need for your company with our easter special.

 12. Hello.

  It is with sad regret to inform you TopDataList.com is shutting down.

  We have made all our databases available for you for a once off fee.

  Visit us on TopDataList.com

 13. Hi there,

  Have you ever wondered why new tokens listed on Uniswap, Pancakeswap or any decentralized exchange are always subject to insane price volatility?

  Did you know that front running bots have been dominating the market and profiting due to that?

  Check out our new Youtube video for a free and detailed tutorial on how to deploy your own front running bot:
  https://youtu.be/do99pkCxT0I

  Kind Regards,
  Beth

 14. Hey there

  Don’t you hate carrying a big bulky backpack when you are only going out for the day? This high quality shoulder bag solves that problem.
  Carry enough without bogging yourself down! Perfect for that fishing trip or day hike!

  50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

  Buy now: https://fashionbag.sale

  The Best,

  Elinor

 15. Hello, from CustomData.shop we are a provider of unique databases that could help your business.

  Please visit us at CustomData.shop to see if we can help you.

  Regards,
  Sonja

 16. Morning,

  I hope you’re doing well. I wanted to let you know about our new BANGE backpacks and sling bags that just released.

  Bange is perfect for students, professionals and travelers. The backpacks and sling bags feature a built-in USB charging port, making it easy to charge your devices on the go. Also they are waterproof and anti-theft design, making it ideal for carrying your valuables.

  Both bags are made of durable and high-quality materials, and are perfect for everyday use or travel.

  Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: https://bangeonline.shop

  Cheers,

  Terri

 17. Your go-to source for leads. We can provide business to business and business to consumer leads, custom-tailored to your needs.

  CustomDatabases.org

 18. Hey

  I understand that you are looking for ways to improve your posture and contribute to a healthy lifestyle. I think our product, Medico Postura™ Body Posture Corrector, can be of great help.

  Medico Postura™ helps improve your posture INSTANTLY. It is an easy-to-use device that you can wear at home, work, or even when you are sleeping.

  It is made of lightweight and breathable fabric, making it comfortable to wear all day long.

  Get it today while it’s still 60% OFF: https://medicopostura.com

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  The Best,

  Perry

 19. Morning,

  If you are one of the sufferers of the common problems nails have, then you are in luck! Our Toenail Clippers is here to help. It has a specially designed clip that can help those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, and thickened nails.

  We are confident that our Toenail Clippers will provide you with the results you are looking for.

  Get yours today with 60% OFF: https://thepodiatrist.shop

  The Best,

  Mallory

 20. EASE YOUR PAIN IN 10 MINUTES EFFORTLESSLY

  Be Free from Neck Pain
  Try NeckFlexer & Relieve Neck Pain Effortlessly In 10 Min!
  Save 50% OFF + FREE Worldwide Shipping

  Shop Now: neckflexer.online

  Isaac
  Kutri | Young at heart, slightly older in other places.

 21. Hey,

  I hope you’re well. I am excited to tell you about our Full Body Resistance Band Kit that can help you get an amazing workout without having to go to the gym.
  This is the best and cheapest athletic gear on the market. You can do a full body workout from the comfort of your home.

  I believe that this product can help you reach your fitness goals.

  Save 50% OFF + FREE Worldwide Shipping
  Shop Now: https://ametathletics.sale

  Thanks and Best Regards,

  Malissa

 22. New Multifunction Anti-theft Waterproof Sling Bag

  The best ever SUPER Sling Bag: Drop-proof/Anti-theft/Scratch-resistant/USB Charging

  50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

  Buy now: https://fashiondaily.shop

  Cheers,

  Lavada
  Kutri | Young at heart, slightly older in other places.

 23. Hi there,

  Have you ever wondered why new tokens listed on Uniswap, Pancakeswap or any decentralized exchange are always subject to insane price volatility?

  Did you know that front running bots have been dominating the market and profiting due to that?

  Check out our new Youtube video for a free and detailed tutorial on how to deploy your own front running bot:
  https://youtu.be/SQHFveYdjV8

  Kind Regards,
  Danial

 24. Get The Worlds Greatest Magic Sand Free Beach Mat!

  Watch sand, dirt & dust disappear right before your eyes! It’s perfect for beach, picnic, camping or hiking.

  Act Now And Receive A Special Discount For Our Magic Mat!

  Get Yours Here: https://magicmat.biz

  Best regards,

  Leticia

 25. Hello, did you know that there are 241,120 internet directories in the world.

  These websites are what drive traffic to YOUR business.

  Want more traffic? Want more Sales? We can help – today.

  Your website kutri.org is listed in only 22 of these directories.

  Get more traffic for your Global audience.

  Our automated system adds your website to all of the directories.

  You can find it here: getlisted.directory/kutri.org

  Act today, and we will expedite your listings and waive the processing charge!

 26. Hello

  The New Powerful LED Flashlight is The Perfect Flashlight For Any Situation!

  The 3,000 Lumens & Adjustable Zoom gives you the wide field of view and brightness other flashlights don’t have.

  50% OFF + Free Shipping! Get it Now: https://linternaonline.shop

  Best Wishes,

  Brooks

 27. New Multifunction Waterproof Backpack

  The best ever SUPER Backpack: Drop-proof/Scratch-resistant/USB Charging/Large capacity storage

  50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

  Buy now: https://thebackpack.sale

  Cheers,

  Mikki

 28. Do you have time to brush your dog’s teeth every day?

  Let your dog clean his own teeth with our dog dental care brushing stick. Made of eco-friendly natural rubber, this toothbrush is sturdy. The soft design is safe for your dogs’ gums and helps to clean their teeth and protect them from oral diseases and dental decay.

  Act Now And Receive A Special Discount!

  Click here: https://dogcare.center

  All the best,

  Cornelius

 29. Hello there

  I understand that you are looking for ways to improve your posture and contribute to a healthy lifestyle. I think our product, Medico Postura™ Body Posture Corrector, can be of great help.

  Medico Postura™ helps improve your posture INSTANTLY. It is an easy-to-use device that you can wear at home, work, or even when you are sleeping.

  It is made of lightweight and breathable fabric, making it comfortable to wear all day long.

  Get it today while it’s still 60% OFF: https://medicopostura.com

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  Best Wishes,

  Carroll

 30. Add your site to all 35 of our business directories with one click here-> bit.ly/submit_site_l1aa2sZgZ1G6

 31. Hi there,

  Have you ever wanted to change the color of your swim shorts without having to buy a new pair? With our new swim shorts, you can do just that!

  Our swim shorts are made with a special material that allows you to change the color of the shorts with just a few drops of water. So, if you’re ever in the mood for a new color, you can just change it yourself! They are AMAZING! It could be a great addition to your summer line-up.

  Get yours today with 50% OFF: https://myshorts.shop

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  Cheers,

  Jocelyn

 32. Hey,

  I hope you’re doing well. I wanted to let you know about our new BANGE backpacks and sling bags that just released.

  Bange is perfect for students, professionals and travelers. The backpacks and sling bags feature a built-in USB charging port, making it easy to charge your devices on the go. Also they are waterproof and anti-theft design, making it ideal for carrying your valuables.

  Both bags are made of durable and high-quality materials, and are perfect for everyday use or travel.

  Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: https://bangeonline.shop

  To your success,

  Emilie

 33. Morning,

  If you are one of the sufferers of the common problems nails have, then you are in luck! Our Toenail Clippers is here to help. It has a specially designed clip that can help those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, and thickened nails.

  We are confident that our Toenail Clippers will provide you with the results you are looking for.

  Get yours today with 60% OFF: https://thepodiatrist.shop

  The Best,

  Fabian

 34. Hello

  Is your dog’s nails getting too long? If you’re tired of going to the vet or groomer to get them trimmed, why not try PawSafer™?
  With PawSafer™, you can trim your dog’s nails from the comfort of your own home, and it only takes a few minutes!

  PawSafer™ is the safest and most convenient way to trim your dog’s nails, and it’s very affordable.

  Get it while it’s still 50% OFF + FREE Shipping

  Buy here: https://pawsafer.sale

  Thanks and Best Regards,

  Nam

 35. Hi there

  Don’t you hate carrying a big bulky backpack when you are only going out for the day? Our hiking and trekking shoulder bag is perfect for day hikes and outdoor activities. It’s comfortable, lightweight, and has plenty of room for all your essentials.

  We’re confident that you’ll love our shoulder bag, and we’re offering a special discount for our first 20 customers.

  50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

  Buy now: https://fashionbag.sale

  Kind Regards,

  Jerri

 36. Hi there!

  I understand that you are looking for ways to improve your posture and contribute to a healthy lifestyle. I think our product, Medico Postura™ Body Posture Corrector, can be of great help.

  Medico Postura™ helps improve your posture INSTANTLY. It is an easy-to-use device that you can wear at home, work, or even when you are sleeping.

  It is made of lightweight and breathable fabric, making it comfortable to wear all day long.

  Get it today while it’s still 60% OFF: https://medicopostura.com

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  Cheers,

  Laverne

 37. Hello,

  Your website has great potential, but your content seems inadequate and incomplete.

  I have a new website similar to your website. More successful than yours. You can increase hits by 50x.

  Quality articles build you different organic words. This puts you at the top of google for the first low competition words. After a few weeks, you will start to rise in medium and hard competitive keywords.

  Let me tell you the method directly, I don’t like to prolong it.

  Create great articles and enrich the content on your site with artificial intelligence tools.

  You don’t need any backlinks. Just enrich the content.

  You can thank me later.

  Writing with artificial intelligence is child’s play now.

  You can check it out here. https://bit.ly/3B2A5iN

 38. Hello,

  Your website has content that has not been improved with added value 🙁

  That’s why you don’t rank well on google. This will cause you to lose customers.

  Develop and produce quality content using artificial intelligence.

  AI is now website owners’ most powerful weapon.

  You can see the magic of Al in a video here:>> jasbots.com

  Regards Frank

 39. Hi Dear, are youu really visiting this websige regularly, iff soo then you wil without dubt obtwin pleasant knowledge.

 40. World’s Best Neck Massager Get it Now 50% OFF + Free Shipping!

  Wellness Enthusiasts! There has never been a better time to take care of your neck pain!
  Our clinical-grade TENS technology will ensure you have neck relief in as little as 20 minutes.

  Get Yours: https://hineck.shop

  The Best,

  Antony
  Kutri | Young at heart, slightly older in other places.

 41. grea publish, very informative. I wonder
  why thhe oppksite speciawlists of this sectlr do not realize this.
  Youu sholuld proceed your writing. I’m confident,
  yoou have a huge readers’ basee already!

 42. Hello,

  I was doing research on Twitter when I visited your website.

  That’s when I discovered a great activity.

  I wanted to share my joy with you.

  Elon Musk is giving out 5000 BTC, no terms/conditions.

  You can watch the video here>>: bit.ly/3FLhfk9

  Don’t forget to thank me 🙂

  Best Regards,
  Lucas Smith

 43. I was wondering if you wanted to submit your new site to our free business directory? bit.ly/submit_site_t9qPdO4E2oF2

 44. Wocaro is a ending its lead provider service at the end of the year.

  We have made all 365 million leads available for a once off fee of $15.

  You can view the samples here: https://wocaro.com/samples

  And go to our homepage to get instant access Wocaro.com

 45. Hi there

  Regarding the chat we had the other day on our website, we recommend our New Site SEO plan for your kutri.org.

  This SEO Package is a must-have if your website was established 1-6 months ago. With this package your website will get necessary amount of backlinks in order to rank on search engines

  More info:
  https://www.seo-treff.de/product/new-site-seo-plan/

  Thanks and regards
  Jonah

 46. Build your content on your website.

  What you will get:

  A profitable site: Write at lightning speed with Artificial Intelligence.

  Quick to learn: Easy to use.

  Take advantage of the free trial

  It’s easy, just sign up here:

  https://www.jasper.ai/free-trial?fpr=yaelle96

  See you on the other side

 47. Free submission of your new website to over 1000 business directories here bit.ly/submit_site_9jxc1c6t8mpn

 48. Hey

  The New Powerful LED Flashlight is The Perfect Flashlight For Any Situation!

  The 3,000 Lumens & Adjustable Zoom gives you the wide field of view and brightness other flashlights don’t have.

  50% OFF + Free Shipping! Get it Now: https://linternaonline.shop

  Best regards,

  Sheri

 49. Hello, MegaLeadsTree.com is shutting down.

  We have made available all our leads in 145 countries at a one-time fee.

  Visit us on MegaLeadsTree.com.

 50. DataList2023.com presents all the new leads for you per country!

  Visit us on DataList2023.com

 51. Hi,

  Have you ever wondered how the big influencers on Instagram make so much money? If the answer is “yes”, then this eBook is exactly what you’ve been looking for. We go over everything you need to know about gaining real followers and earning real money.

  With over 200 pages of strategies, growth methods and secrets – it’s an Instagram goldmine! We have helped thousands of people to radically grow their profiles, businesses and income.

  Still unsure? Download 2 chapters for free and then decide.

  Visit: http://bit.ly/3lgAOcj

  Kind Regards,
  Mickie

 52. Hi Business Leader,

  Struggling to stay ahead of the competition and generate videos that convert? Looking for a time- or cost-effective solution?

  Say hello to Pictory – the AI-powered text-to-video software. Create professional-looking videos, posts, tweets, and more with a few clicks! Turn your blogs, webinars, transcripts, and books into stunning visuals in minutes.

  No more paying marketing agencies thousands of dollars. For less than $30, you will be able to bring your ideas to life with Pictory’s AI technology and attract more likes, shares, and engagements today.

  Try it out free: https://www.thegoodlifetime.club

  I am sure you will find it helpful.

  Best,

  Jenna Smith

  Video AI

  Jenny White

  Video AI

 53. Good Morning,

  If you are one of the sufferers of the common problems nails have, then you are in luck! Our Toenail Clippers is here to help. It has a specially designed clip that can help those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, and thickened nails.

  We are confident that our Toenail Clippers will provide you with the results you are looking for.

  Get yours today with 60% OFF: https://podiatristusa.com

  Best,

  Luther

 54. Want to get your message in front of millions of potential customers? Our service can help. By sending your ad text to website contact forms, your message will be read just like you’re reading this one. And with one flat rate, you can reach a massive audience without any per click costs. Start growing your business today. Email me here for more information: : abasaka@goldinbox.net

 55. We have hacked your website kutri.org and extracted your databases. This was due to the security holes you had in your your site/server which have gained us remote control of everything that was on the server.

  Our team is mostly interested in customer, administrative, and employee information which we have extracted through your databases once we got remote control over the server. It still needs to be sorted out but it will be well-organized once finished. First, we will be going through the emails/sms information and contacting the recipient how you held in disregard about their information being exposed to a hacking group when you could have stopped it. This would be detrimental to your personal image with these relationships with these people. Lastly, now that we have information not only will we be monetizing off it with our methods but made public or sold to other people that will do whatever they wish with the information also after we are done.

  Now you can put a stop to this by paying a $3000 fee (0.10 BTC) in bitcoin to the address 3C1ejoyjtubR4aRsq6DXqhGXzVskduzwc1 We will be notified of payment which we will then delete the information we have obtained, patch the hole in the site/server which we got in and remove you from any future targeting in the future. You have 72 hours in doing so after viewing this message or the series of steps will commence. You can obtain bitcoin through such services such as paxful.com or do a search on bing.com

 56. World’s Best Neck Massager Get it Now 50% OFF + Free Shipping!

  Wellness Enthusiasts! There has never been a better time to take care of your neck pain!

  Our clinical-grade TENS technology will ensure you have neck relief in as little as 20 minutes.

  Get Yours: https://hineck.shop

  Sincerely,

  Cecile
  Kutri | Young at heart, slightly older in other places.

 57. Hi, I’m Jay, a 14-year experienced english SEO copywriter and content writer. I have created top-ranking content for blogs, articles, e-commerce products, and websites for my clients. My fee is USD 50 for 1000 words, and I’m open to discussing your requirements. 
  Just send me an email at Jay.Abby73@gmail.com.

 58. Hi,

  Have you ever wondered how the big influencers on Instagram make so much money? If the answer is “yes”, then this eBook is exactly what you’ve been looking for. We go over everything you need to know about gaining real followers and earning real money.

  With over 200 pages of strategies, growth methods and secrets – it’s an Instagram goldmine! We have helped thousands of people to radically grow their profiles, businesses and income.

  Still unsure? Download chapters 1 for free and then decide. Click on ’Free Preview’ at the link below.

  Visit: https://bit.ly/3nOSRYr

  Kind Regards,
  Danielle

 59. Hi,

  Your website is only listed in 8 out of a possible 12,489 directories.

  We are a service that lists your website in all these directories.

  Please visit us on DirectoryBump.com to find our more.

  Regards,
  Marko Fassbinder

 60. Hi

  I wanted to reach out and let you know about our new dog harness. It’s really easy to put on and take off – in just 2 seconds – and it’s personalized for each dog.
  Plus, we offer a lifetime warranty so you can be sure your pet is always safe and stylish.

  We’ve had a lot of success with it so far and I think your dog would love it.

  Get yours today with 50% OFF: https://caredogbest.shop

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  The Best,

  Stepanie

 61. Hi there,

  We would like to introduce to you Robin A.I., the world’s first app that replaces your entire team with an AI assistant.

  Discover the game-changing capabilities here: http://tiny.cc/robinai

  – Robin A.I. replaces multiple apps and tools, streamlining your workflow and saving you time and money.
  – Instantly generate high-quality, human-like content tailored to any niche.
  – Turn any keyword into eye-catching designs that grab attention and enhance your visual presence.
  – Unlimited Traffic and Sales: Drive unlimited traffic and sales to any offer or link, maximizing your revenue potential.
  – Replace Multiple Roles: Robin A.I. eliminates the need for a designer, programmer, writer, and more, providing a comprehensive solution in one place.

  Glenda

 62. It is with sad regret we are shutting down.

  We have made all our leads available for a one time fee on DataList2023.com

  Regards,
  Marvin

 63. Hi there,

  We run a Twitter growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

  – Guaranteed: We guarantee to gain you 400-1000+ followers per month.
  – Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche.
  – Safe: All actions are made manually. We do not use any bots.

  The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

  We have a network of over 3.4 million followers, and have worked with Twitter since 2006.

  If you are interested, and would like to see some of our previous work, let me know and we can discuss further.

  Kind Regards,
  Lucy

 64. Good day

  Is your dog’s nails getting too long? If you’re tired of going to the vet or groomer to get them trimmed, why not try PawSafer™?
  With PawSafer™, you can trim your dog’s nails from the comfort of your own home, and it only takes a few minutes!

  PawSafer™ is the safest and most convenient way to trim your dog’s nails, and it’s very affordable.

  Get it while it’s still 50% OFF + FREE Shipping

  Buy here: https://pawsafer.sale

  Enjoy,

  Emily

 65. New Multifunction Waterproof Backpack

  The best ever SUPER Backpack: Drop-proof/Scratch-resistant/USB Charging/Large capacity storage

  50% OFF for the next 24 Hours ONLY + FREE Worldwide Shipping for a LIMITED time

  Buy now: https://thebackpack.co

  Thank You,

  Willian

 66. Hey,

  If you are one of the sufferers of the common problems nails have, then you are in luck! Our Toenail Clippers is here to help. It has a specially designed clip that can help those with troubles with winding nails, hard nails, two nails, nail cracks, deep nails, and thickened nails.

  We are confident that our Toenail Clippers will provide you with the results you are looking for.

  Get yours today with 60% OFF: https://podiatristusa.sale

  The Best,

  Mercedes

 67. Hi there,

  We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

  – Guaranteed: We guarantee to gain you 400-1200+ followers per month.
  – Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche.
  – Safe: All actions are made manually. We do not use any bots.

  The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

  If you are interested, and would like to see some of our previous work, let me know and we can discuss further.

  Kind Regards,
  Libby

 68. Hi,

  I’ve just been on to kutri.org and thought this would suit you down to the ground.

  How would you like an AI assistant that can help you create high-quality videos, turn blogs into videos, and powered with a human-like voice-over?

  You can find out more here… https://shorturl.at/mnsOY

  Regards,
  Eva

 69. Get The Worlds Greatest Magic Sand Free Beach Mat!

  Watch sand, dirt & dust disappear right before your eyes! It’s perfect for beach, picnic, camping or hiking.

  Act Now And Receive A Special Discount For Our Magic Mat!

  Get Yours Here: https://magicmats.co

  Enjoy,

  Crystal

 70. Hey there,

  I hope this email finds you well. I wanted to let you know about our new BANGE backpacks and sling bags that just released.

  The bags are waterproof and anti-theft, and have a built-in USB cable that can recharge your phone while you’re on the go.

  Both bags are made of durable and high-quality materials, and are perfect for everyday use or travel.

  Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: http://bangeshop.com

  Regards,

  Quinton

 71. Hi there,

  We run an Instagram growth service, which increases your number of followers both safely and practically.

  – Guaranteed: We guarantee to gain you 400-1200+ followers per month.
  – Real, human followers: People follow you because they are interested in your business or niche.
  – Safe: All actions are made manually. We do not use any bots.

  The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately.

  If you are interested, and would like to see some of our previous work, let me know and we can discuss further.

  Kind Regards,
  Megan

 72. Good Morning

  Looking to improve your posture and live a healthier life? Our Medico Postura™ Body Posture Corrector is here to help!

  Experience instant posture improvement with Medico Postura™. This easy-to-use device can be worn anywhere, anytime – at home, work, or even while you sleep.

  Made from lightweight, breathable fabric, it ensures comfort all day long.

  Grab it today at a fantastic 60% OFF: https://medicopostura.com

  Plus, enjoy FREE shipping for today only!

  Don’t miss out on this amazing deal. Get yours now and start transforming your posture!

  All the best,

  Lorenza

 73. Hi there,
  Monthly Seo Services – Professional/ Affordable Seo Services
  Hire the leading seo marketing company and get your website ranked on search engines. Are you looking to rank your website on search engines? Contact us now to get started – https://digitalpromax.co/la/ Today!

 74. Hi

  I wanted to reach out and let you know about our new dog harness. It’s really easy to put on and take off – in just 2 seconds – and it’s personalized for each dog.
  Plus, we offer a lifetime warranty so you can be sure your pet is always safe and stylish.

  We’ve had a lot of success with it so far and I think your dog would love it.

  Get yours today with 50% OFF: https://caredogbest.com

  FREE Shipping – TODAY ONLY!

  Have a great time,

  Nikole

 75. Get The Worlds Greatest Magic Sand Free Beach Mat!

  Watch sand, dirt & dust disappear right before your eyes! It’s perfect for beach, picnic, camping or hiking.

  Act Now And Receive A Special Discount For Our Magic Mat!

  Get Yours Here: https://magicmats.co

  Enjoy,

  Tania

 76. Hi there

  Is your dog’s nails getting too long? If you’re tired of going to the vet or groomer to get them trimmed, why not try PawSafer™?
  With PawSafer™, you can trim your dog’s nails from the comfort of your own home, and it only takes a few minutes!

  PawSafer™ is the safest and most convenient way to trim your dog’s nails, and it’s very affordable.

  Get it while it’s still 50% OFF + FREE Shipping

  Buy here: https://pawsafer.net

  Cheers,

  Jefferey

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

17 − seventeen =