Minkä tehokkuudelleen mahtaa

Kun on oikein tehokkaaksi syntynyt, niin yhden viikon sisällä ehtii vaikka mitä. Minä olen siitä elävä todiste. Haastan teidät yrittämään perässä!

todolistPienempiä juttuja ei tässä nyt viitsi oikein mainostaakaan, kuten sitä, miten on laittanut Wilma-merkintöjä ihan väärälle oppilaalle, kun sellaista pientä nyt tulee puuhatuksi aina. En ole nyt vielä osannut päättää, jatkanko seuraavan viikon yhtä tehokkaana. Mutta tämä kulunut viikko on mennyt ihan nappiin.

tumblr_nkn0qgqn4Q1tq4of6o1_500

 

 

11 thoughts on “Minkä tehokkuudelleen mahtaa

  1. Uppeeta toimintaa. Mahtavat sakot mutta ottaisin ne silti mieluummin kuin tämän hammassäryn. Toisaalta kävin jo kuluttamassa kipupäivystykseen 78 euroa ilman tulosta, joten enköhän mä pääse vielä samoihin summiin.

    • Mä kun just ajattelin surullisena, että en sentäs malttais pistää 170 euroa yövoiteeseen kun toi mun minipurkki Cult51:ia loppuu kohtsiltään. Nyt pistän saman summan PALJON turhempaan. Sakkoraja 60:n alueella 66km/h. Minun nopeus 68/h. Jotta oikein veistä vääntäis haavassa!
      Mikä sun hampaaseen on iskenyt??

      • Emmä tiedä, ei tiedä hampilekuritkaan. Mut uusi aika on jo varattu, etsitään taas uusi paikka mitä pakkeloida. Puudutus, kiitos, aina.
        Mä olen ajanut kaksi kertaa tyhjään kameraan.

        • Ei tyhjiä kameroita lasketa! Mutta tänään sain vertaistukea kaveriltani, joka kertoi öbaut vuosi sitten täräyttäneensä kameraan ensiks perjantaina ja heti uudelleen sitä seuraavana maanantaina. Siinä alkaa jo ottaa aivoon!

    • No eivät olleet mitkään Louboutinit, todellakaan! Ihan itse aion rusetin pikaliimalla yrittää hoitaa, on onneksi just silleen että liimauskohdan saa näkymättömiin, mutta se on sitten eri asia, että pitääkö liimaus ja jos, niin kuinka pitkään. Mua lähinnä huvittaa toi omiin jalkoihinsa kompastuminen.

    • Tänään kun TOISTAMISEEN lähdin luokastani känny toisessa kädessä ja huulirasva toisessa ja jätin avaimeni sinne lukkojen taakse, ajattelin, että tästä on vain yksi tie ja se on ylöspäin. Tätä mokailuviikkoa _täytyy_ seurata jokin Täydellisen Seesteisyyden Kausi. (…not!)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

seventeen − thirteen =