Aurinkoa ja aloe veraa

lifealoevera

Niin se on, että kun ei tässä maassa tuohon aurinkoon ole ihmisparan nahka tottunut, niin heti ensimmäisten kesäisten päivien tullessa sitä sitten kärtsää jostain kohtaa, johon ei ole huomannut huolellisesti suojakerrointa voidella. Pilatekseen mennessäni poikkesin sitten Life-kauppaan, jossa (kas kummaa!) sattuikin olemaan kesäkuun tuotetarjouksessa juurikin Aloe vera -tuotteita. The gel is made from 100% pure, organically grown Aloe Vera lupaa tuubin kylki. Toivottavasti on yhtä tehokasta kuin se geeli, jota ostin muutama kesä sitten Sokoksen luontaistuotehyllystä. Se nimittäin teki suorastaan ihmeitä ihan yhdessä yössä. – Juu, eikä hajuakaan enää, että minkä niminen tai minkä firman tuottama!

Mulla on nyt kirjanmerkki Martinin tiiliskiviromskussa sivulla 635. Sivuja on yhteensä 959, joten kyllä tässä vielä muutama päivä vierähtää. On se kauheeta kun haluais jo heti paikalla tietää kaiken! Ja vielä yli 300 sivua luettavana! Plus se kaikkein kauhein juttu, eli että tämä ei ole sarjan viimeinen osa, eikä se viimeinen osa ole hitsi vieköön edes vielä ilmestynyt, vaikka alunperin suunniteltu deadline on jo ohitettu. Voin vain kuvitella miten nopeasti eka painos myydään loppuun, jahka se lopulta julkaistaan.

Pikkumiehellä oli tänään kontrolliröntgen ja lääkäriaika, ja kyllä vain, olkaluu on hyvin luutunut ja kaikki näyttää oikein hyvältä. Nyt on lupa pyöräillä ja juosta ja pelata pesistä ja uida. Kärrynpyöriä ei vielä saa heittää ja tramppikseltakin täytyy vielä pari viikkoa pysytellä poissa, mutta iloisesti tuo jo polki pitkän matkan kaverille leikkimään ja takaisin, ja ampui jouskarilla nuolia takametsän pöpelikköön.

Kupla-kilppari oli tänään vähällä ottaa hatkat. Sillä on ulkona oma siirrettävä aitaus, mutta nyt se oli asetettu liian varomattomasti niin, että yhden kulman alle oli jäänyt mininen kuoppa. Siitäkös Kupla riehaantui möyrimään itsensä ulos aitauksen alta. Onneksi olin siinä vieressä lukemassa puutarhatuolilla ja hokasin ajoissa, että nyt on pikku-Houdini onnistunut karkaamaan. Siitäpä olisikin riemu revennyt, kun se olisi oikeasti onnistunut kipittämään jonnekin hukkateille ja kaivautumaan multaan. Huhhuh.

2 thoughts on “Aurinkoa ja aloe veraa

  1. Yritin eilen sivuillesi ja systeemi (lue isoveli) laittoi vastaan. Mutta taas pääsin, tosta vaan. Kesäkynsistä, että minä karehdin kauniita kynsiäsi ja kynsinauhojasi! Kaunis oli ylioppilaskuvakin! Aika rientää (ja joskus kilpikonnakin), ja mehän emme vanhene. Itsestäni tuli huhtikuussa 4-kertainen mumma. Loma-aamuissa on just toi parasta, lojuminen ja saa itse päättää, koska terästäytyy päivän mukaan (ja hipsii aamupesuille, että mua ottaa kaaliin nekin, aamupesut, en tajua, miten 6kymppinen aina vain kammoaa aamu- ja iltapesuja. Myöhäissyntyinen?) Mukavaa juhannuksenjuhlintaa tiiliskiven kokoisten kirjojen parissa! Toki ei varmaan sada?

    • Aamupesu merkitsee Kissikulta sitä, että sitten herää lopullisesti päivään. Hyi ja yäk, kuka sitä nyt haluaisi? Mieluummin yöpuvussa haahuilua ja pihamaalla paljainjaloin kahvinjuontia… Työaamuina kömmin ensi töikseni suihkuun herätäkseni edes jotenkuten, mutta lomalla, ah, lomalla mä haahuilen ja lojun, ja aamusuihkusta tuleekin helposti keskipäivänsuihku 😀
      Ei, juhannuksena ei sada. Ellei sitten sada. Ainakin sopii toivoa, ettei olisi kylmempää kuin viime juhannuksena, koska sitten mennään äkisti pakkasen puolelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

five × four =